2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خواهرزادم چی گفت بهم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 20 پست
وای یاد اینم افتادم همون خواهرزادم که گفتم شب بله برونم به زور رژ زد و موهاشو مامانش مدل داد بعد خیل ...

وای دلم خواهرزاده خواست 🥺😅😅😅

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
وای دلم خواهرزاده خواست 🥺😅😅😅

اگه بدونی چقدر بلاست کلا هیلی بهش تاکید میکنیم جلوی دهنشو بگیره 

ببین اینو برادرش خونمون بودن بخدا از صبح تا شب درحال خوردنن چه خونه ما چه خودشون بعد ببین چطوری آبروریزی کردن 

همسایه نذری آورد برامون اینا در رو باز کردن منم رفتم دم در ببینم کیه نذری رو دیدن انقدر بالا پایین پریدن آخجون نذری 

بعد یکی هم برنداشتن که دوتا برداشتن بدون تشکر دوییدن تو خونه تو راه هم دعواشون دراومد داد و هوار گیس کشی سرغذا 

همسایه هم هنوز جلوی دره دارم تشکر میکنم ازش 

آب شدم از خجالت اینا 😅

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدونی چقدر بلاست کلا هیلی بهش تاکید میکنیم جلوی دهنشو بگیره  ببین اینو برادرش خونمون بودن ...

اخه عزیزم خداحفظشون کنه 😍😍

من خودم داداش دارم خواهر ندارم حسرت خواهر زاده میمونه ب دلم 🥺وقتی فهمیدم داداش کوچیکم پسره دختر نیست آنقدر گریه کرده بودم آخه خاهر خیلی دوست داشتم 😅

یادم نمی کنی و زِ یادم نمی روی                                          یادت بخیر یار فراموشکار من 💔💔                              چه عاشقانه ای بنویسم ک دلتان برایم بلرزد وقتی نه دستانش را گرفتم نه در آغوشش کشیدم و نه حتی او را بوسیده ام... من فقط از دور او را در خویش گریسته ام💔 قلب ترک خورده ی من بنده به مو بود من عاشق او بودمو او عاشق او بود🥺
اخه عزیزم خداحفظشون کنه 😍😍 من خودم داداش دارم خواهر ندارم حسرت خواهر زاده میمونه ب دلم 🥺وقتی فهم ...

عزیزم مرسی

میخوای برات دعا کنم خدا بهت یه خواهر کوچولوی خوشکل بده 🤭

یا نه دیکه بجاش انشاله به وقتش به خودت دختر ناز بده 

الان خودم یه دختر دوساله دارم 

که هرچی این خواهرزاده هام ریختن این جمع کرده وروجک 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم مرسی میخوای برات دعا کنم خدا بهت یه خواهر کوچولوی خوشکل بده 🤭 یا نه دیکه بجاش انشاله به وقت ...

مرسی گلم 

نه بابا خاهر دیگه وقتش گذشته مامانم الان عروس داره 😅😅

خودمم ک مجردم😅

مرسی گلم  نه بابا خاهر دیگه وقتش گذشته مامانم الان عروس داره 😅😅 خودمم ک مجردم😅

متوجه شدم مجردی بخاطر این گفتم انشاله به وقتش 

برادرزاده و خواهرزاده فرقی ندارن انشاله زودی برادرزاده هات دنیا بیان انقدر شیطونی کنند برات که خسته بشی