2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیشده حالا بگو من پنجره بشنوم

دلم گرفته خستم ازهمه چی !

دارم کارای مهریه وطلاقموانجام میدم .

میخام کنکوربدم ولی نمیتونم درس بخونم همش حواسم پرت وبی حوصلم

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
دلم گرفته خستم ازهمه چی ! دارم کارای مهریه وطلاقموانجام میدم . میخام کنکوربدم ولی نمیتونم درس بخون ...

اوضات ک خیلی بده خدا خودش کمکت کنه ولی باور کن پشت این سختیا آسونیه معلومه اصن فقط یکم تلاش کن ببین داری کنکور میدی برو برا خودت کسی شو ب روزای خوب فکر کن

اوضات ک خیلی بده خدا خودش کمکت کنه ولی باور کن پشت این سختیا آسونیه معلومه اصن فقط یکم تلاش کن ببین ...

براهمین داعونم اینهمه سختی کشیدم اخرشم مث ادم نمیشینم درسموبخونم

براهمین داعونم اینهمه سختی کشیدم اخرشم مث ادم نمیشینم درسموبخونم

ببین من ازت خواهش میکنم خراب نکن همه چیرو برو درستو بخون میدونی من یکی از ته دل خوشحال میشم اگه روپای خودت وایسی نزار این چیزا زمینت بزنن چون خیلی دلم میخواس استقلال داشته باشم

ببین من ازت خواهش میکنم خراب نکن همه چیرو برو درستو بخون میدونی من یکی از ته دل خوشحال میشم اگه روپا ...

ممنون عزیزم.7ساله زجرمیکشم برایه قرون پول و نبودن استقلال امابازدارم تنبلی میکنم مث زمان دبیرستانم ک لزدواج کردم 😢😢😢

ممنون عزیزم.7ساله زجرمیکشم برایه قرون پول و نبودن استقلال امابازدارم تنبلی میکنم مث زمان دبیرستانم ک ...

بیخیال دختر تو میتونی بیدی نیستی ک با این بادا بلرزی مطمئن باش سختیای الان به بعدش می ارزه

بیخیال دختر تو میتونی بیدی نیستی ک با این بادا بلرزی مطمئن باش سختیای الان به بعدش می ارزه

ممنون برام دعاکن 😟

2825
2823
2791
2779
2792