2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سال اولم به من طلا ندادن 

دیگ مونده ب خانواده شوهرت زندایی من ۳ساله پسرش نامزده هر سال ی چی میخره مونده ب وضعیت 

اگ دوست داری بیارن ب شوهرت بگو 

یا از مامانت بپرس من از مامانم میپرسم اگ باید بیارن ب شوهرم میگفتم 

دیگ مونده ب خانواده شوهرت زندایی من ۳ساله پسرش نامزده هر سال ی چی میخره مونده ب وضعیت  اگ دوست ...

به نظرم اینه بیاد خونمون ودست خالی نباشه خب خیلی بهتره بازم نمی دونم 

شوهرم تو نامزدی ی سرویس دیگ حر سرویس عقدم خرید 

مادرشوهرم گرفتتش تو نامزدی جشنم انداخت 

بعد سر ی چی من ناراحت بودم گریه میکردم شوهرم رفت خونشون میخواست خوشحالم کنه رف ب ننش کف سرویسو بده من اونور بودم صداشونو میشنیدم  میگف الان ن تو مراسما داری نمیدم شوهرم گف خودم حریدم بده ببینم اونم با حرص داد میخواست واسه خودش کنه آورد داد ب من کف گریه نکن ناراحت نباش اینو برای تو خریدم 

تا اونموقع نمیدونستم شوهرم طلا برام خریده و ننش قایم کرده بود 

بعد اومد کف این سرمایشه هرچقد گفتم ن گف باید بدی 

کاریش نکنید 

مراقب باش مادرشوهر من تو رو خوبه خیلی خیلی خوبه پشت ی کارایی میکنه تو هم با شوهرت صمیمی شو ببنین شاید اون زیر میرا ی چیزایی هست 

در ضمن فرار بود اون سال یلدایی هیچی نیارن ک فهمیدم سرویس داشته

شوهرم تو نامزدی ی سرویس دیگ حر سرویس عقدم خرید  مادرشوهرم گرفتتش تو نامزدی جشنم انداخت  ...

چقدر بد ..‌ واقعا عجیبه برام کارایی این مادرشوهرا ... مادرشوهرمنم دقیقا همین طوریع اینه دق برام 

اون ک ارع اگ توان داره بخره طلا خیلی گرونه زمان من طلا ۵۰۰بود از ۴۰۰شده بود ۵۰۰میگفتیم خیلی گرونه با ...

متاسفانه تا خرخره داره قسط ووام میده حالا من نمیگم طلا ... ولی دست خالی نباشه 

چقدر بد ..‌ واقعا عجیبه برام کارایی این مادرشوهرا ... مادرشوهرمنم دقیقا همین طوریع اینه دق برام  ...

موندم اخه کاراشون چیه کسی ک بخواد زندگی نگه داره باید زن و شوهر خودشون باشن هعی ننه بیاد جمع کنه اخه ک چی  

آخرسرم میکشه بالا ننه

هرکس صلاح زندگی خودشو خودش میدونه 

متاسفانه تا خرخره داره قسط ووام میده حالا من نمیگم طلا ... ولی دست خالی نباشه 

خو کم کم برو ی مانتو یا بلوز شلوار ست بخر 

یا پالتو بخر یا نیم پوت اگ داره شوهرت 

من ی اخلاقی ک داشتم ب مراسما نگا نمیکردم شوهرم دوست داشت رسمی باشه باهم میرفتیم خرید همینطور مثلا ی چی میخواستم میرفتیم این وسطا چیزای اضافی هم برمیداشتم ولی موقعیت پیش نمیومد ک برم بپوشم یا استفاده کنم مامان خودم میگف بده بهشون برات تو یکی مراسم بیارن برات مثلا خریدن اینجوری میکردم ک فشار بهش نیاد یهو دیدی ۱ساله پالتو خریدم اصلا نپوشیدم تو خریدای عروسیم پالتومو مانتومو ک چند وقت پیش خریدم و نپوشیدم و میزاشتم ک ابروی شوهرم حفظ شه