2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم موقع عمل کیست یه تخمدانم برداشته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 25 پست
خوب قرص میدن واسه بزرگ شدنش 

با دوتا تخمدان درمان هورمونی کردن چونال اف پی دی هوموگ لتروزول همه رو مصرف کردم یه روز در میون امپول زدم نشد که نشد حالا بدتر از قبلم شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ی من یه لوله نداشت نمیدونم همون تخمدانه یا فرق داره  دکتر گفته بود بهش احتمال بارداریت نصف ...

لوله و تخمدان جدا از همن نمیدونم کدوم بدتره کاش آخر داستان منم مشخص بشم خسته شدم از حرف شنیدم از انتظار از دکتر رفتن از معاینه شدن از بیمارستانننن

نگران نباش عزیزم، با یک تخمدان هم میشه بچه دار شد، ان شالله به زودی باردار میشی، منم یه تخمدانم به ر ...

خوشحالم براتون کاش برا منم اتفاق خوب بیفته خیلی خسته ام خیلی کلافه ام 

خوشحالم براتون کاش برا منم اتفاق خوب بیفته خیلی خسته ام خیلی کلافه ام 

ان شالله شما هم به زودی نتیجه میگیری، خدا برات بهترینا رو پیش میاره، من خودم تو بدترین شرایط باردار شدم، دکترم باورش نمیشد

ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
عزیزم اصلاح سبک کن تا هورمونات متعادل بشن قرص شیمیایی هم مصرف نکن تو صفحه فلورا تاجیک کارگاه داره زد ...

فقط رژیم گرفتم وزنم پایین بیاد دیگه حالی برام نمونده بعد از کلی مکافات کشیدن دیگه این یکی برام خیلی سنگین بود اصلا نمیتونم هضمش کنم

فقط رژیم گرفتم وزنم پایین بیاد دیگه حالی برام نمونده بعد از کلی مکافات کشیدن دیگه این یکی برام خیلی ...

عزیزم حتما تو اینستا برو کارگاه تنبلی از فلورا تاجیک رو بگیر زندگیت جوردیگه میشه بدون سختی کشیدن 

یه نفرو میشناسم یه تخمدانشو برداشتن مادرش چنان گریه میکرد که دخترم بچه دار نمیشه بیا و ببین دخترش ...

خوش به حالشون چند سال منتظرم وقتی سالم بودم نشد الان میشه 

خسته ام خیلی خسته ام 

از همه روزایی که صبح سرکار رفتم ظهر مطب دکتر نشستم شب امپولارو زدم بعد باید اقدامم میکرد یه چرخه مزخرف که انگار تمومیم نداره