2777
2789
عنوان

کسی بوده ماه اول و دوم بارداریش دعوا شدید کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله چیزی نمیشه دیگ بحث نکنید حتی اگ حق با توعه فقط سکوت کن بخاطر بچت پاشو برو ابو گلاب بخور ...

خواهرم خیلی نفرین میکنه و دعوا دیوانم کرده مامانم هم حساسه همش دعوا میکنه

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

به من گفته شیاف یه شب درمیون

برو یه دکتر خوب،قلب تشکیل شده باشه شیافو آمپول باهم تجویز میکنن لک فورا قطع میشه من شیافو خارجی استفاده میکنم ،الانم که ماه ششم روزی دوتا استفاده میکنم

خیلی نگران شدم پناه بر خدا

خونریزی داری دکتراستراحت نداده بهت،خدابخوادطوری نمیشه من سومین حاملگیم طوری بوددکتراسونورومیدیدن ناراحت میگفتن فقط استراحت کن خیلی خونریزی داشتم بچه داشت می افتادبااین وضعیت اسباب کشی وایناهم کردیم طوری نشده خودت استرس نده ماه های اول لکه بینی طبیعیه مال من ازپریودی هم بدتربودم

برو یه دکتر خوب،قلب تشکیل شده باشه شیافو آمپول باهم تجویز میکنن لک فورا قطع میشه من شیافو خارجی استف ...

شیافو به من گفت حتما مقعدی من شقاق دارم از درد هلاااک میشم گفت واژینال نذار رو جعبش نوشته‌واژینال هم میشه تعجبم

خونریزی داری دکتراستراحت نداده بهت،خدابخوادطوری نمیشه من سومین حاملگیم طوری بوددکتراسونورومیدیدن نار ...

خونریزیم تو سونو معلومه تو‌لباسم ترشح فهوه ای هست

خونریزی داری دکتراستراحت نداده بهت،خدابخوادطوری نمیشه من سومین حاملگیم طوری بوددکتراسونورومیدیدن نار ...

من سینه هام هم شل شدن از هفته هشت شما همچین تجربه ای داشتین؟

خواهرم خیلی نفرین میکنه و دعوا دیوانم کرده مامانم هم حساسه همش دعوا میکنه

خونه مادرتی؟

خب برو خونه خودتون رفتو امد کن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خونه مادرتی؟ خب برو خونه خودتون رفتو امد کن

اره بلانسبت دکتر گفت استراحت من اومدم خونه مادرم اینقد دعوا کردم امروز که‌مبترسم‌همین دعوا کار دستم بده

خونریزیم تو سونو معلومه تو‌لباسم ترشح فهوه ای هست

مال من مثل پریودی بودم موقع سزارین هم دکترتعجب کرداخه ازجفت کنده شده اومده بود،شوهرم پاشی شکسته بوداونوهی بلندمیکردم وایناکارسنگین میکردم وگرنه حالت عادی فک نکنم اینطوری باشه 

اره بلانسبت دکتر گفت استراحت من اومدم خونه مادرم اینقد دعوا کردم امروز که‌مبترسم‌همین دعوا کار دستم ...

نگران نباش اگه بدترشده بوده خونریزیت زیادمیشددیگه فقط استراحت کن زیادراه نروسرپانایست چندوقت رعایت کنی برطرف میشه

نگران نباش اگه بدترشده بوده خونریزیت زیادمیشددیگه فقط استراحت کن زیادراه نروسرپانایست چندوقت رعایت ک ...

فعلا فوبیای ایست قلبی جنین دارم پناه برخدا التماس دعا

من سینه هام هم شل شدن از هفته هشت شما همچین تجربه ای داشتین؟

من یادم میادسینه هام حساس شده بودن درد میکردن ماه های آخرهم ترشحات زردرنگی داشتن وقتی فشارمیدادی توهرکس فرق می‌کنه شرایط