2777
2789
عنوان

امروز رفتم دادگاه خانما بیاید کمکم کنید ببینید کارم اشتباه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 53 پست
ببین حرف برادرشوهرت و گوش نکن فقط وکیل  نرفتنت اشتباهه  عزیزم چقدر خوب شد باخبرم کردی تو ...

فدات عزیزم امروزم بردارشوهرم گف نباید می‌رفت با مادرش رفته بودم با اون بحث کرد که چرا رفتین من گفتم نرید اونا هیچ کاری نمیتونن بکنن اونا میخان به شما قسم بدن قسطی کنید ،یدونه پسر دارم خودمم مستاجرم کار اینام ندارم ،به مادرشوهر م گفتم بریم فردا گفت نه دیگه نمی‌رسم خودشون باهات تماس میگیرن

ببین حرف برادرشوهرت و گوش نکن فقط وکیل  نرفتنت اشتباهه  عزیزم چقدر خوب شد باخبرم کردی تو ...

اونا انداختیم بازداشت خواهرش اومد ضامن شد دراوردش آلان نمی‌دونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از تاپیک پر بازدید فهمیدم شمام شوهرتون فوت شده هر سوال حقوقی داشتین اگر قابل بودم از من بپرسین ...

خیلی ممنون ببخشید حضانت بچه چه جوریه میشه توضیح بدید الان که پدرش فوت شده دیگه جایی نمیخاد که من برم ؟؟؟

خیلی ممنون ببخشید حضانت بچه چه جوریه میشه توضیح بدید الان که پدرش فوت شده دیگه جایی نمیخاد که من برم ...

حضانت بچه یعنی نگهداری با شماست ولی قیمومتشون با پدر بزرگشه عزیزم. یعنی هرچیزی از جانب شون بخوان بخرن یا بفروشن باید پدر بزرگ اجازه بدن 

حضانت بچه یعنی نگهداری با شماست ولی قیمومتشون با پدر بزرگشه عزیزم. یعنی هرچیزی از جانب شون بخوان بخر ...

الان من باید جایی برم حضانتشو بگیرم ؟؟ مثلا پسرم چیزی به اسمش نیست ،بعد من الان بنام مسافرتی جایی برم باید اونا اجازه بدن خیلی ممنون از اینکه ج دادید عزیزم

الان من باید جایی برم حضانتشو بگیرم ؟؟ مثلا پسرم چیزی به اسمش نیست ،بعد من الان بنام مسافرتی جایی بر ...

نه اصلا عزیزم.حضانت یعنی نگهداری و همه ش با خودتون هست و قیمومت فقط در مورد اموال هست. حضانت گرفتن نیاز به نامه نداره گلم شما هستین. خواهش میکنم کاری نکردم ❤️

نه اصلا عزیزم.حضانت یعنی نگهداری و همه ش با خودتون هست و قیمومت فقط در مورد اموال هست. حضانت گرفتن ن ...

خیلی ممنون خیلی خوشحال شدم فک میکردم جایی می‌ره باید ازاونا اجازه بگیریم