2777
2789
عنوان

جشن اسمی برای کودک اول دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 40188 بازدید | 59 پست
همینو هر خانواده باید نزدیک ۵۰۰ شایدم بیشتر هزینه کنه

دوتومن 😐

من تو اینستا یک مدل کیک دادم گفتم برای جشن اسمی برای ۳۰نفر چند درمیاد گفته پایه اش یک تومن میشه ،حالا اگه با تزیینات سنگین تر بشه بیشتر میشه 

حالا نوشابه آبمیوه و میوه و هدیه و تزییناتم بیاری وسط نزدیک دوتومن هزینه برداره

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره به تظرم این معقول تره ،منم همینو نظر داشتم شیرینی خامه ای که بچه ها دوست دارن بخرم ،اما بعد دو س ...

به نظرم معذبی نداره شما اولین نفر باش معقول بگیر که بقیه به شما نگاه کنن راحت تر باشن.مهم خوشحالی بچهاست حالا با هرچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه دخترتون امشب از ذوق فردا خوابش نمیبره🥺❤️😍

اره 😍 فداش بشم از جمعه اماده کرده همه رو . بچه ها با چیزای ساده هم راضی و شاد میشن ولی راست میگن استارتر . گاهی والدین رو باید جمع کرد توی کلاسا 🥴🥴

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره به تظرم این معقول تره ،منم همینو نظر داشتم شیرینی خامه ای که بچه ها دوست دارن بخرم ،اما بعد دو س ...

نه بابا کسی یادش نمیمونه که کی چی داده 

تازه همون اولیا خودشون ببینن معقول گرفتی پشیمون میشن چرا خودشون نکردن 

خدایا شکرت
اره واقعا اونا ک دارن وقتی بچه بتونه اسمشو بنویسه میتونن توخونه بچشونو خوحال کنن اون ک نداره هم بری ...

هدیه خودش مثلا چنان هدیه هایی دادن که ،چند نفر که گرفتن ،الان من نمیتونم یک مداد ببرم بدم 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
دوتومن 😐 من تو اینستا یک مدل کیک دادم گفتم برای جشن اسمی برای ۳۰نفر چند درمیاد گفته پایه اش یک توم ...

من‌برا دخترم مداد فانتزی میگیرم بعد اسمشو مثل گیف درست میکنم به مداد میزنم که به دوستاش بده یادگاری بمونه

نه بابا کسی یادش نمیمونه که کی چی داده  تازه همون اولیا خودشون ببینن معقول گرفتی پشیمون میشن چ ...

خب اره بگم فردا یک شیرینی خامه ای بچه ها دوست دارن بخریم ،با یک هدیه ببینم چی میشه

اره 😍 فداش بشم از جمعه اماده کرده همه رو . بچه ها با چیزای ساده هم راضی و شاد میشن ولی راست میگن اس ...

عزیزم🥺❤️🥰 ان شاءالله بهش خوش بگذره و همیشه شاد باشه 

آره درسته خرجی ک مادرای اون بچه ها خیلی غیرمعقوله

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

هدیه خودش مثلا چنان هدیه هایی دادن که ،چند نفر که گرفتن ،الان من نمیتونم یک مداد ببرم بدم 

باور میکنی دختر من اومد خونه گریه و زاری گریه میکرد ها که بچها دارن شیرینی و چی میارن اسمشونو یاد گرفتن.حالا اصلا به اسمش هنوز نرسیده گفتم مامان نوبتت هنوز نشده.دیگه اونی که نداره باید چه کنه

به نظرم معذبی نداره شما اولین نفر باش معقول بگیر که بقیه به شما نگاه کنن راحت تر باشن.مهم خوشحالی بچ ...

چقدر خوبه این فکر و نظر دارید ،به نظرتون بقیه هم اینجور فکر میکنن ؟

اگه اینطور باشه دو درس بعدی نوبت ماست من اینکارو کنم

منم تو فکرشم اتفاقا برای دخترم که چیکار کنم.تو کلاس دختر منم همین کارو میکنن.من میخوام یه استند اسم به فارسی اماده کنم ببرم بچسبونم رو تخته.کیک هم نمیخوام بگیرم چون قسمت کردنش سخت میشه میخوام کاپ کیکهای کوچولو سفارش بدم روشم تاپر اسمشو بزنم به هر بچه ای یه دونه بدم.در مورد کادو هنوز فکر نکردم.شاید ازین اسلایم کوچولوها بگیرم واسه هر دوستش.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

چه هدیه هایی دادن؟؟فوقش بگو در توانم نبوده ایقد خرج کنم اصلا خجالت نداره.اونا میتونستن برا دختراشون تو خونه جشن بزرگ بگیرن ولی مدرسه یه جیز معقول میگرفتن.ازالان چشم و هم‌چشمی رو به بچها یاد ندیم.

باور میکنی دختر من اومد خونه گریه و زاری گریه میکرد ها که بچها دارن شیرینی و چی میارن اسمشونو یاد گر ...

دختر منم از الان عزا کرفته ،مامان باران ،باربی خریده ،باربی میخوام 

مامان سارا تک شاخ خرید 

برای منم از اینا بخرید کیک بخرید معلممون می‌گه فردا نوبت کیه ،والا فک کنم هفته بعد ماییم

چه هدیه هایی دادن؟؟فوقش بگو در توانم نبوده ایقد خرج کنم اصلا خجالت نداره.اونا میتونستن برا دختراشون ...

سمانه هم تو خونه جشن گرفتن هم مدرسه ،ذوتا کیک خریدن ،یکیش برا مدرسه ،یکی برای خونه ،عکس خونوادگیا و جشناشونو میزارن