2777
2789
عنوان

جشن اسمی برای کودک اول دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 40185 بازدید | 59 پست
همین 😐کیک ،بادکنک و هدیه و ظروف یکبارمصرف ،نوشبدنی اینا نمیارن

نه دیگه فقط یه هدیه برای دوستاشون که هر چیزی میشه باشه .  معلم گفت خودتونو اذیت نکنید که خیلی لوکس و انچنانی باشه مهم شادی بچه ها هست . بچه ها با چیزای کوچیک هم شاد میشن . بچه های کلاس ۲۶ تا هستن حدودا ۲۰۰ پای من دراومد . حسابی دخترم ذوق داره فردا ببره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کلاس۳۰نفره ،یک کیک چندکیلیویی باید خرید ؟بادکنک و هدیه و ابمیوه و میوه و ظروف یکبارمصرف

ماهمه مادرا هما۶نگ کردیم در حد شیرینی یا شکلاتی یا چیزی مثل شیرین عسل و اینا بگیریم که بقیه همه بتونن بخرن. یگه کیک بادکنک و ابمیوه و اینا نه.معمولا هم همه شیرینی میبرن که بچها بیشتر دوست دارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه داری هزینه کنی ببر خب.. اگه نمیتونی و دخترتم دپس داره جشن بگیره به اون روشی ک‌دوستمون‌گفت ...

دارم ولی نمیخوام این هزینه رو کنم ،حداقل دوتومن میشه ،غیرانتفاعی هستش ،۸ونیم میل شهریه اشه با هزینه جشنا و کتاب و بیمه کلی هزینه دیگه به ۹تومن میرسه،

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
کلاس۳۰نفره ،یک کیک چندکیلیویی باید خرید ؟بادکنک و هدیه و ابمیوه و میوه و ظروف یکبارمصرف

دبگه تالار دعوت کن 😂😂😂😂 

کیک برای ۳۰ نفر ۵ کیلو حداقل میخواد که فقط ۱ میلیون کیک میشه چون میخوای سفارشی باشه و طرحش به موضوع جشن بیاد 

میوه یا آبمیوه یکی رو انتخاب کن . هر دو رو که نمیشه داد 

به نظرم نفری یه ساندویچ الویه با نون کوچولو فانتزی درست کن و به همراه آبمیوه پاکتی بده شیک میشه 

ولی قشنگ ۱ و پانصد تا ۲ میلیون خرج داره 

چرا تو گروه شاد بچه اسم باران که تونست بنویسه گرفته کذاشته معلم گذاشته گروه ،بادکنک و کیک تولد اسمی ...

اگه در توانت هست و میتونی هزینه کنی جشن بگیر ب دخترت خوش بگذره.. اگ نه هم یه جشن ساده تر ، میتونی ساندویچ کوچیک درست کنی بدی براشون.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چرا تو گروه شاد بچه اسم باران که تونست بنویسه گرفته کذاشته معلم گذاشته گروه ،بادکنک و کیک تولد اسمی ...

به نظرم شیرینی بگیر با یه دفترچه فانتزی یادداشت یا مداد فانتزی چه خبره خدایی کیک و این همه خرج شاید یکی نداشته باشه برا بچه اش 

چه جالب😍آره از این هدیه‌های گوگولی بدن منم ذوق میکنم چ‌برسه ب بچه کلاس اول❤️

اره بچه ها توی آسمونن 😁 هزینه انچنان هم نبرد . الان به استارتر گفتم من مداد فانتزی گرفتم و اسمارتیز برای ۲۶ نفر از عمده فروشی حدودا ۲۰۰ تومن شد . به نظرم در این حد ارزش داره برای دخترم خاطره میشه . برای دختر بزرگم چهارسال پیش خط کش کردم با شکلات 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ماهمه مادرا هما۶نگ کردیم در حد شیرینی یا شکلاتی یا چیزی مثل شیرین عسل و اینا بگیریم که بقیه همه بتون ...

اره به تظرم این معقول تره ،منم همینو نظر داشتم شیرینی خامه ای که بچه ها دوست دارن بخرم ،اما بعد دو سه تا اولیا که اینطور گرفتن ادم معذب میشه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چه حرکتی انجام میدن مادری و پدری ک ندارن اگر نگیرن ک بچه توکلاس خچالت میکشه اگرم انجام بده فشار میاد ...

والا ،الان مردم نمیتونن خوراک و غلات خونه شونو بخرن 

هرچقدرم درامدا بالاباشه ،از اون طرف خرجا هم بالاس

اره بچه ها توی آسمونن 😁 هزینه انچنان هم نبرد . الان به استارتر گفتم من مداد فانتزی گرفتم و اسمارتیز ...

خدا میدونه دخترتون امشب از ذوق فردا خوابش نمیبره🥺❤️😍

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چه حرکتی انجام میدن مادری و پدری ک ندارن اگر نگیرن ک بچه توکلاس خچالت میکشه اگرم انجام بده فشار میاد ...

مدرسه غیرانتفاعی هست عزیزم.. بخاطر همین اینطوری گفتن هر چند ک بازم درست نیست..

والا ،الان مردم نمیتونن خوراک و غلات خونه شونو بخرن  هرچقدرم درامدا بالاباشه ،از اون طرف خرجا ...

اره واقعا اونا ک دارن وقتی بچه بتونه اسمشو بنویسه میتونن توخونه بچشونو خوحال کنن اون ک نداره هم بری شاد کردن بچه هودش اگر یه هدیه براش بهر فشار نمیاد بهش ولی ب کل کلاس؟ اونم هدیهدخالی ن خوراکی و...خداییش زوره