2777
2789

نمک و زردچوبه و آب گرم باهم قاطی کن همون سمت دندونت ک درد می‌کنه قرقره کن دردش آروم میشه .اگرم تو سه ماهه دوم هستی برو دندون پزشکی برات درست میکنم.استامینوفنم هر ۶ ساعت میتونی بخوری 

فقط میتونم بگم یه ژلوفن باز کنی مایع داخلشو با پنبه یا دستمال بزنی به دندونت آروم میشه به هرکی گفتم جواب گرفته اولش چنددقیقه بی حس و خدر میشه بعدش دیگه خوب میشه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک و زردچوبه و آب گرم باهم قاطی کن همون سمت دندونت ک درد می‌کنه قرقره کن دردش آروم میشه .اگرم تو سه ...

استامینوفن فقط ساده میتونی بخوری 

آموکسی سیسیلین هم اشکال نداره ۸ ساعتی یکی بخوری 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

چن هفته ای؟اگه میتونی برو دندون پزشکی...منم داشتم تو بارداریم عفونت کرد شدید..دکترم گف آموکسی سیلین بخور...ولی یکاری که دردش آروم می‌کرد چای غلیظ با نمک زیاد قاطی میکردم چن دیقه توی دهنم میگرفتم آروم میشد 

فقط میتونم بگم یه ژلوفن باز کنی مایع داخلشو با پنبه یا دستمال بزنی به دندونت آروم میشه به هرکی گفتم ...

استامینوفن معمولی اصلا جواب نمیده خیلی اذیتم ممنونم از راه حلت

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
چن هفته ای؟اگه میتونی برو دندون پزشکی...منم داشتم تو بارداریم عفونت کرد شدید..دکترم گف آموکسی سیلین ...

۲۳ هفته...کلافم کرده دیه

حذف ادمای اضافی از زندگی...🖤
داروخانه هم اسپره داره اسمش دنتول، می زنی به دندون سر میشه،فقط ازداروخانه بپرس برای بارداربودنت ضررن ...

برای باردار فکر کنم مناسب نیست. ضربان قلب رو بالا میبره بازم سوال کنید شاید مشکلی نداشته باشه

استامینوفن فقط ساده میتونی بخوری  آموکسی سیسیلین هم اشکال نداره ۸ ساعتی یکی بخوری

من اول ۱۵ هفته هستم یعنی میشه اموکسیلین بخورم؟

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
من اول ۱۵ هفته هستم یعنی میشه اموکسیلین بخورم؟

آره آموکسی سیلین مشکلی نداره هر ۸ ساعت بخور ان شالله که خوب شی 

چون باید عفونت درمان بشه عفونت خودش از همه چی بدتره باید کنترل و درمان شه 

اگه نشه خدای نکرده مشکل ساز میشه

آره آموکسی سیلین مشکلی نداره هر ۸ ساعت بخور ان شالله که خوب شی  چون باید عفونت درمان بشه عفونت ...

ازدیشب شروع کردم دارم میخورم .تاچتدروز بخورم؟

ممنونم ک راهنمایی میکنید

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم