2777
2789
عنوان

کمک 🆘 دیگه واقعا کم آوردم

825 بازدید | 30 پست

سلام من ی پسر نارس دارم که الان ۲ ماهه شد کلی دردسر براش کشیدم تا یکمی جون گرفت الان ی هفتس عفونت وحشتناک چشم گرفته 

جای نموندن نبرده باشمش 

فقط ی چشمشم هست 

کلی قطره و پماد دارم 

میخوام بدوم کسی راهکاری داره به جز ریختن شیر مادر تو چشمه نوزاد که من میترسم بدتر بشه 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمش با چای کم رنگ سرد بشور عالیه

از بس ورم کرده لثه چشمش از بالا اومده بیرون 

میبینمش آتیش میگیرم 

عزیزم قطره ها و مخصوصا پماد رو مرتب استفاده کن...حتی به نظرت خوب شد بازم تا آخر دوره درمان که پزشک گفته استفاده کن....ایشالله جواب میگیری ..و اینکه به حرفهای بقیه که میگن پماد ضرر داره توجه نکن و حتما استفاده کن....عفونت ضررش خیلی بیشتره

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

برای خودم یه چشمم خیلی درد میکرد قرمز شده بود و اشک میریخت عفونت هم داشت کلی قطره چشمی استفاده کردم برای یه لحظه خوب میشد... تا اینکه یه قطره چای دم کشیده سرد شده  ریختم البته برا بچه نمیدونم خوبه یا نه 

هیچ راهکاری رو بدون اجازه دکتر انجام‌نده هر چی بشه یه عمر فقط باید بزنی تو سر خودت

دکتر فوق تخصص اطفال بردم کفتم شاید گلوش یا گوشش چرک کرده 

گفت نه 

بیمارستان نور چشم پزشکی بردم قطره داد 

بازم دلم طاقت نیاورد بردم فارابی 

اونم همون قطره و با ی پماد فقط داد 

همشو استفاده میکنم کی خوب میشه پس 

عزیزم قطره ها و مخصوصا پماد رو مرتب استفاده کن...حتی به نظرت خوب شد بازم تا آخر دوره درمان که پزشک گ ...

نه همه و استفاده میکنم سره تایمش 

فقط خواستم بدونم کی خوب میشه 

چایی بریز سرد بشه بعد با پنبه بزن ب چایی اروم پاک کن اصلا با دست ب چشش نزن بیشتر عفونت میکنه

همه همینو میگن برای نوزاد خطر نداره