2777
2789

پسرم سرفه های شدید میکنه شدیییییید هیچی اثر نمیزاره روش دلم کبابه خیلی میترسم نکنه چیزیش باشه یک ساعت پیش خوابید ولی همش توخواب داره سرفه میکنه اثلا نمیتونه بخوابه چشماش ورم کرده از سرفه غروبی باز بردمش دکتر گفت ببرش تهران موندم چیکار کنم انواع اسپری شربت سرفه داروی گیاهی هیچی اثر نمیکنه توروخدا بگید چیکار کنم کسی بوده جواب بگیره ازین کلینیک نوبت دهیشون چجوره چه روزایی هستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم شاید ریه اش یا سینه اش عفونت داره 

میگم میگن نه مطمعن باش نداره هرچی گفتم عکس بنویس نمینویسه بخدا هفته ای یه تومن دارم خرج دکترا میکنم سه ماهه خوب نمیشه بچم 

من آسم داشتم خیلی اذیت میشدم

یکی دو سال امپول زدم ک همین کیلینیک بهم داده بود تا بالاخره خوب شد

بچتون اسم داره؟

اسپری مخصوص اسم استعاده کنید ببنید تاثیر داره یا ن

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

اگه میتونی از دکتر توانا نوبت بگیر 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چه شربت و اسپری داده ؟

عزیزم طبق تجویز باید پزشک بده بهپسر من سالبوتامول بایک شربت اسمش یادم نیست تواشپزخونست

ودی در کل پسر من از پاییز دائم مریضه سینوزیتم داره همش ابریزش   سرفه

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
من آسم داشتم خیلی اذیت میشدم یکی دو سال امپول زدم ک همین کیلینیک بهم داده بود تا بالاخره خوب شد بچ ...

نمیدونم والا یه بار بچه که بود ۲ سالش بود سرفه های بدی میکرد یه بارم خرداد ماه اما اینسری خیلی طول کشید هرسری با اسپری خوب میشد اینسری هیچی جواب نمیده روش اسپری سالبوتامول فلوتیکازون امشب سرو فلو داده همچنان سرفه های خفه کننده میزنه