سلام
وای که من دیگه کلافه شدم
زیر شش ماه که بود مدام ازم میپرسیدن بچت دختره یا پسر چرا گوشاش سوراخ نیست یکی نبود بهشون بگه آخه آدم عاقل تل و هدبند و النگو هاشو نمیبینی به کنار لباس صورتی تور دارش رو هم نمیبینی؟
بالاخره با کلی تحقیق شش ماهه که شد بعد واکسنش یکی دو هفته صبر کردم و بردمش دکتر تا با گوشواره آمریکایی ضد حساسیت گوشاشو سوراخ کنه دو هفته تمام تترا زدم تا عفونت نکنه و مدام میچرخوندمش بعد که خیالم راحت شد و خوب شد به گفته دکتر بعد سه هفته گوشواره طبی رو میخواستم در بیارم که دیدم ای دل غافل انگار عفونت کرده از ترسم گوشواره رو در آوردم و حلقه ای طلا انداختم اینکه کجکی باز میشد و به چه سختی رد کردم تو گوشش و چقد بچه گریه کرد گفتن نداره دردسراش تازه شروع شده بود چون براش تازگی داشت مدام دستش به گوشواره بود و میکشید و جیغ میزد تا اینکه بعد یکماه یروز که بیرون بودیم جیغش در اومد و بله دیدم دوتا لنگ گوشواره هم نیست حالا نگرد کی بگرد آخر هم یه لنگش پیدا شد و اون یکی نه
دوباره از ترس بسته شدن سوراخ گوشش همون روز رفتم و براش یه گوشواره صدفی طلا خریدم این یکی تو این هوای سرد مدام به بافت ها و کلاه و شال گردن ها گیر میکنه امشب به کلاهش گیر کرده بود و موقع درآوردن کلاش خودش کشیده و دادش هوا رفت گوشش هم خون اومد نمیدونم چیکار کنم بزارم سوراخ گوشش بسته بشه خودش بزرگ تر شد سوراخش کنه یا اینکه برم یه گوشواره میخی بخرم براش