2777
2789
عنوان

دردسر های سوراخ کردن گوش نوزاد

14236 بازدید | 77 پست

سلام 

وای که من دیگه کلافه شدم 

زیر شش ماه که بود مدام ازم می‌پرسیدن بچت دختره یا پسر چرا گوشاش سوراخ نیست یکی نبود بهشون بگه آخه آدم عاقل تل و هدبند و النگو هاشو نمی‌بینی به کنار لباس صورتی تور دارش رو هم نمیبینی؟ 

بالاخره با کلی تحقیق شش ماهه که شد بعد واکسنش یکی دو هفته صبر کردم و بردمش دکتر تا با گوشواره آمریکایی ضد حساسیت گوشاشو سوراخ کنه دو هفته تمام تترا زدم تا عفونت نکنه و مدام میچرخوندمش بعد که خیالم راحت شد و خوب شد به گفته دکتر بعد سه هفته گوشواره طبی رو میخواستم در بیارم که دیدم ای دل غافل انگار عفونت کرده از ترسم گوشواره رو در آوردم و حلقه ای طلا انداختم اینکه کجکی باز میشد و به چه سختی رد کردم تو گوشش و چقد بچه گریه کرد گفتن نداره دردسراش تازه شروع شده بود چون براش تازگی داشت مدام دستش به گوشواره بود و میکشید و جیغ میزد تا اینکه بعد یکماه یروز که بیرون بودیم جیغش در اومد و بله دیدم دوتا لنگ گوشواره هم نیست حالا نگرد کی بگرد آخر هم یه لنگش پیدا شد و اون یکی نه 

دوباره از ترس بسته شدن سوراخ گوشش همون روز رفتم و براش‌ یه گوشواره صدفی طلا خریدم این یکی تو این هوای سرد مدام به بافت ها و کلاه و شال گردن ها گیر می‌کنه امشب به کلاهش گیر کرده بود و موقع درآوردن کلاش خودش کشیده و دادش هوا رفت گوشش هم خون اومد نمی‌دونم چیکار کنم بزارم سوراخ گوشش بسته بشه خودش بزرگ تر شد سوراخش کنه یا اینکه برم یه گوشواره میخی بخرم براش 

از اول میخی میخریدی 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه ای خیلی ریز بخر.

دخترم الان خوابه واِلا عکس میذاشتم برات.

اصلا گیر نمیکنه به چیزی.

انگشتشم داخلش نمیره. قفلشم خیلی محکمه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

گوشواره ننداز همینجوری عفونت میکنه یکسره با سوزن نازک یه نخ از گوشش رد کن بعد درحدی که تو گوشش راحت نخ بچرخه گره بزن بعد اون خنو هر روز جرب کن با کرم تو گوشش بچرخون بعد چند وقت سوراخ گوشش عالی میشه دیگه نمیچسبه بهم بجه هم زجر نمیکشه واسه گوشواره انداختن 

بزار بزرگ که شد سوراخ میکنی 

یا نه اگه 7-8 سالش شد خودش دوست داشت سوراخش کن اگه دوست نذاشت نکن

منم نزاشتم گوش خواهر زادم رو سوراخ کنن 

چون بچه همش با گوشش بازی میکنه 

اگه هر بخوابه گوشواره اذیتش میکنه