2821
2789
عنوان

بچه ها زبونم درد میکنه

119 بازدید | 9 پست

علتش چیه کنارش افتم زد

زیر فکمم درد میکنه میزنه به گوشم تورو خدا بگین خیلی درد دارم یه وقتایی درد زیر فکم به سینم میزنه انگار دردش عصبی بلشه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
خب برودکتر

نمیتونم خارج از ایرانم اینجا هزینه ها مثل ایران پایین نیست 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیتونم خارج از ایرانم اینجا هزینه ها مثل ایران پایین نیست 

خدایی نکرده بدترمیشه،ازمن چندماه قبل اینطوربود که دکترمتوجه شدازعفونته لثه ودندان بوده

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

اگر آفت زده از داروخونه آفتین ژل بگیر بزن خوب میشه

تخم گشنیزم بجوشون ابشو بزار ولرم بشه تو دهنت بچرخون و بریز بیرون

احتمالا اون درد عصبیه

گلاب بخور یا گل گاوزبون دم کن بخور تا اروم بشی

خدایی نکرده بدترمیشه،ازمن چندماه قبل اینطوربود که دکترمتوجه شدازعفونته لثه ودندان بوده

یعنی زیر فکت درد میکرد  

اگر آفت زده از داروخونه آفتین ژل بگیر بزن خوب میشه تخم گشنیزم بجوشون ابشو بزار ولرم بشه تو دهنت ...

تازه اینجور شدم دقیقا یه هفته 

2825
2823
2791
2779
2792