2777
2789

سلام دوستای خوبم 🌻

بعد از چنددد سال میخوام برم معلم های دبیرستانمو ببینم دلم واقعا براشون تنگ شده خانم معلم های خیلی خوبی بودن و کلی باهاشون خاطره های خوب دارم. 😍

البته خیلیاشونم بازنشست شدن🙁

بیخوام یه کادوی خوب و جمع و جور باشه همراه شاخه گل ببرم براشون چی پیشنهاد میدید دوستان؟؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

ما از تو بلوار های تو خیابون واسشون گل میچیدیم🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من شیرینی بردم و برا هر کدوم یه خودنویس که روش نوشته بودد

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما از تو بلوار های تو خیابون واسشون گل میچیدیم🤣🤣

اون موقع منم از این کارا میکردم اما حالا دیگه نمیشه😂😂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عنبر نسا

چرااا؟؟؟ ✋😂

اون موقع منم از این کارا میکردم اما حالا دیگه نمیشه😂😂

جرررر فک کردم فقط خودم بچه زرنگ بودم 🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
جرررر فک کردم فقط خودم بچه زرنگ بودم 🤣🤣

نه تنها نیستی😂😂