مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
اتفاقا من ب شوهرم میگم پشمک همیشه 😂🖐️ وای من ترکیدم...
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من حالت عادی چای میبرم زل میزنم به سینی یوقت نریزن چایا بعد مردم قرو موج مکزیکی میان😂😂😂
کلا کامنت هاش خنده دار بود لامصب. به یکی از کاربرا گفته بود وقتی شوهرت موتورشو گاز میده جیغ کوچیک بکش😂😂😂😂
با ناز چایی ببر. و پشمک حاج عبدلله صداش بزن بدون شک عاشقت میشه🤣🤣🤣🤣
اتفاقا من ب شوهرم میگم پشمک همیشه 😂🖐️ وای من ترکیدم...
حاج عبدلله هم بهش اضافه کن از این به بعد😂😂😂😂
این برای شوهر خونسرد من جوابه بس که تو عصبانیت خونسرده حرص آدم رو درمیاره
از این به بعد با رقص بندری و لباس پولکی براش چایی ببر تاثیر گذاره😂😂😂
من هنوز تو اون نصیحتش موندم که گفت دست بکشید لای پیچ و تاب موهای شوهرتون.موهای شوهرم پیچ و تاب نداره دو سانته
اصلا افسردگی گرفتم.نمیدونم طلاق بگیرم یا زوده😂
خانم دکترم نیست ازش مشاوره بگیرم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من هنوز تو اون نصیحتش موندم که گفت دست بکشید لای پیچ و تاب موهای شوهرتون.موهای شوهرم پیچ و تاب نداره ...
عزیزم طلاق بگیر اون زندگی دیگه جای موندن نیست😂😂😂😂شوهری که موهاش پیچ و تاپ نداشته باشه شوهر نمیشه😂
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...