2777
2789
عنوان

خونریزی کم و بارداری

195 بازدید | 8 پست

سلام خانوما میگم من تنبلی داشتم این ماه اقدام کردم پریود ک شدم خیییلی خونریزیم کمه ۱۶م شدم اونم لکه بودم امروزم اصلا خونریزی ندارم.یعنی میشه باردار باشم؟ داخل گوگل نوشته از علائم لانه گزینی هس

من که اینجوری میشدم دکتر میگفت به خاطر سطح پایین پروژسترون هست که اینجوریه ولی باردار که باشی بیبی چک بزنی دو خط میفته اگه لک داشته باشی بازم نشون میده

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اینجوری میشدم دکتر میگفت به خاطر سطح پایین پروژسترون هست که اینجوریه ولی باردار که باشی بیبی چ ...

خب من دوفاستون هم می‌خوردم این ماه.قبلا ک‌ میخوردم خونریزیم معمولی بود.حالا بیبی میزنم

خب من دوفاستون هم می‌خوردم این ماه.قبلا ک‌ میخوردم خونریزیم معمولی بود.حالا بیبی میزنم

آره بزن ان شاء الله که باردار باشی من خودم تنبلی داشتم وخدا وشکر باردار شدم بعد از 6ماه، باردار میشی نگران نباش فقط زمانش مشخص نیس الانم پریودی هام دو ماه یبار هست 

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
شما چ کارایی کردی باردار شدی؟دارو چیا میخوری 

من لتروزل خوردم وامپول بتا میزدم استراحت یه ماه بعدش دوباره دقیقا تا 6ماه همینجوری بود تا ماه 6که هیچ دارویی نداشتم واستراحت بودم خودم قرص ویتامین ایی هرشب میخوردم وصبح ها دمنوش بومادران دقیقا همون ماه باردار شدم

من لتروزل خوردم وامپول بتا میزدم استراحت یه ماه بعدش دوباره دقیقا تا 6ماه همینجوری بود تا ماه 6که هی ...

عزیزم💜برای ماهم دعا کن 🙏🏻💗دیشب بیبی زدم منفی بود شما تنبلیت زیاد بود یعنی فقط با قرص پری میشدی؟؟

عزیزم💜برای ماهم دعا کن 🙏🏻💗دیشب بیبی زدم منفی بود شما تنبلیت زیاد بود یعنی فقط با قرص پری میشدی؟؟

اشکال نداره باردار میشی ان شاء الله من دوماه یبار بعضی وقتها 3ماه یبار پریود میشدم بدون قرص ببین تنبلی تخمدان فقط با رژیم غذایی اوکی میشه شیرینی رو کلا حذف کن غذای سرخ کردنی رو حذف کن وپیاده روی داشته باش اوکی میشی