2777
2789

لایت دودی خاکستری 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جز بلوند بژ هیچی دو سندارم 🥺 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
واااااقعا دختر باهات موافقم خیلی هم دوست دارم اما فکر کنم بعدها نشه دوباره موهام و رنگ کنم ؟ 

نه نمیشه دیگه😑شاید به مرور زمان و طی چندین بار دکلره بشه یه ذره درحد قهوه ای روشن و اینا روشنش کرد

ولی حتی اگه نشه هم چه رنگی بهتر از مشکی؟😅😅😅

شـاید که خـدا اینجوری خواسته...✨
عزیز رنگ اصلن خوب نیست اخرش میشه اهن زنگ زده.خاستی یبار برای تنوع ودلت پول خوب بده رنگ ولایت واین چی ...

من همیشه از رنگهای کراتینه استفاده میکنم و ماسک مو میزنم جلوگیری میکنم از آسیب های اما واقعا الان دیگه نمی‌دونم چه رنگی یا لایتی خوبه انجام بدم ٫ بنظر شما چه لایتی قشنگه؟ 

نه نمیشه دیگه😑شاید به مرور زمان و طی چندین بار دکلره بشه یه ذره درحد قهوه ای روشن و اینا روشنش کرد ...

حالا باورت میشه دوس دارم موهام و مثل کروئلا رنگ کنم باز این گزینه خوبیه مشکی هم به کار می‌ره 😍😂

کاش میشد بدون دکلره انجامش داد🥺

رنگ بدون دکلره که زشت میشه رنگ نکنی بهتره 🤦‍♀️

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
 قشنگه ٫ شما خودت انجام دادی ؟ تا چه زمانی دوام داشته بعد که رنگش کم کم پاک بشه به حالت سفید ...

آره انجام دادم عالیهههه

رنگش اصلا سفید نمیشه. حدود یکسال داشتم که یه کم کمرنگ شد فقط 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️