2777
2789
اره واقعا😂 بچه منم ۲ سالشه خیلی کم خوابه

اصصصصصلا نمیخوابن 😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر تاپیک شما ساعت ۴ صبح هستیم😂 بچه های الان نمیدونم چرا خواب ندارن  مارو اون موقع حم ...

بچه های من الان ۸ سالشونه

هنوزم نمیخوابن😢

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یا خدا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اگه خوش اخلاقه برو بیدارش کن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
بچه های من الان ۸ سالشونه هنوزم نمیخوابن😢

کلا نسل جدید با خواب بیگانن🤦‍♀️

خدا نکنه مهمون خونه باشه 

تا مهمونارو نرسونن خونشون نمیخوابن😂

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
کلا نسل جدید با خواب بیگانن🤦‍♀️ خدا نکنه مهمون خونه باشه  تا مهمونارو نرسونن خونشون نمیخوابن ...

باورت میشه ۷ صبح میرن مدرسه

۱۱ شب با کتک میخوابونمشون🥴

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
اصصصصصلا نمیخوابن 😂

تا مارو خواب نکنن که اصلا من نمیخوابن 

مخصوصا زمانی که کار داریم انگار قسم خوردن تا ۲ شب بیدار بمونن😶

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
باورت میشه ۷ صبح میرن مدرسه ۱۱ شب با کتک میخوابونمشون🥴

کتک😂😂😂

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
باورت میشه ۷ صبح میرن مدرسه ۱۱ شب با کتک میخوابونمشون🥴

آره عزیزم میدونم 

من بچه ندارم ولی اطرافم دیدم 

خواب بچه هاشون شده یه معضل😂

تا مارو خواب نکنن که اصلا من نمیخوابن  مخصوصا زمانی که کار داریم انگار قسم خوردن تا ۲ شب بیدار ...

دقیییییقا 😂😂😂

بیدارش کردم داره گریه میکنه

عیبی نداره 

سرشو گرم کن که یادش بره 😊🥰