2777
2789
عنوان

شوهرم شاکی داره

155 بازدید | 20 پست

سلام خانوما شوهرم ی ی سالی بود با ی همسایه هامون سر جا پارک ماشین دعوا داشتن. بعد شوهر اون در اومده ی فحش داده ولی بعدش شوهر من تو پیامک چند تا فحش بدو ناموسی ب طرف داده. 

حالا رفته شکایت کرده کسی بلده آخرش چی میشه! 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

تهش باید غرامت بده یا پولی بده یا بره زندان چند روزی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهش باید غرامت بده یا پولی بده یا بره زندان چند روزی

😑یا خدا 

😭ولی آخرش این دهن ولی شوهرم کار دستم داد 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

میرن دادگاه دیگ پیش قاضی حکم میده

ممکنه زندان داشته باشه؟ 

فحاشی و توهین در اس ام اس معمولی خیلی راحت پیگیری میشهبستگی به نوع فحش ها داره اگر شامل قذف باشه شلا ...

معذرت میخام شرمندم 

اون گفته بیا فلان جا دعوا اینم گفتم برو زن.... ج. ن. ده

اخرش اگه محکوم بشید براتون دیه میبرن اونم اگه پرونده اتون پاک باشه دولت دفعه اول رو میبخشه 

یه همچین چیزیه 

چون یه بارم یکی از فامیلا شکایت کرده بود ولی طرفش محکوم شد و دولت دیه اش رو بخشید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😑یا خدا 😭ولی آخرش این دهن ولی شوهرم کار دستم داد

شوهرت چ سادس همونجا باید اونم فحش میداد چیه رفته تو پیامک فحش داده که شده یا مدرکی برای اون

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

ی پولی باید بده

😭پول طوری نیست کاش نبرن زندان یا شلاق نزنن

اخرش اگه محکوم بشید براتون دیه میبرن اونم اگه پرونده اتون پاک باشه دولت دفعه اول رو میبخشه یه همچین ...

😭خدا کنه مرده رضایت بده

شوهرت چ سادس همونجا باید اونم فحش میداد چیه رفته تو پیامک فحش داده که شده یا مدرکی برای اون

ن میدونی چیه اون روز شوهرم متوجه فحش نشده داشته با تلفن حرف میزده یکی از همسایه ها دیگ بعد ب شوهرم میگه دیدی فلانی بهت فحش داد