خب الان که دارماینو می نویسم هفته بیستم بارداریم هستم ... اخرین تاپیکم غرولند بود که چرا هر وقت بی بی میزنم پریود میشم ...
بچه ها من خودم تخمدان پلی کیستیک بودم و اینقد شدید بود که اصلاااااا بدون دارو و پروژستورون و امپول و کوفت و زهرمار حتی پریود نمی شدم چه برسه بخوام حامله شم ! دنیا وقتی روسرم خراب شد ک فهمیدم اوووف شوهرمم مشکل داره و تحرکش کمه ، یکسال تمام رفتم پیش دکتر جعفر مجد اصفهان قبلش دکترای دیگه رو رفته بودم ولی این یکی ادم حسابی تر بنظر میومد ، خداییم دکتر باسوادیه ولی برای من اثر نداشت ، خوبیش این بود هم برا شوهرم هم خودم دارو می نوشت و نیاز نبود شوهرم یه دکتر دیگه بره ، هزینه هاش خیلللی زیاد بود هر بار هم کللللی امپول هاش سی و جی هاش ام و جی و همه چیزای دیگه که هر کسی ک مشکل ناباروری داشته اسمشو حتما شنیده بغیر از مکملای شر وری ک اونا حدودا یکی دو تومن میشدن ! شاید یکی از دلایلی ک بچه م نمیشد استرسم بود ... وقتی میری دکتر همش منتظری این ماه دیگه حتمی حامله شی ... این ماه این ماه این ماه و این استرس اجتناب ناپذیره ، همش به فکری
خلاصه دکتر تیر خلاصو بعد یسال زد و گف ای یو آی ! اگر نشد آی وی اف و لاپاراسکوپی ، چون من خونه م تا اصفهان پونصد کیلومتر فاصله است و تو این یسال اذیت شده بودم گفتم گور باباش بابا ! تازه نصف ای وی افیا اگگگگر نتیجه بده قلب تشکیل نمشه !اصلا نخواستیم ، شاید خدا نخواست بمن بچه بده ،زور که نیست ... زندگی به این خوبی ! بی بچه ، و اینجور خودمو دلداری میدادم ... همونموقع تو همین نی نی سایت دیدم ینفر دو تا ماما رو تو اینستا معرفی کرده و توضیح داده چراااا واقعا چرا خانما پنجاه سال قبل یه شب پیش شوهرشون میخوابیدن زرتی حامله میشدن ولی الان نه ! ؟ الان شما نگاه کن چقد ادما مشکل دارن ، چراااا ؟ بخاطر سبک غلط زندگیه ... حالا این دو تا ماما که دقیق توضیح دادن یکیشون اسمش فلورا تاجیکه و اون یکی مهرنوش مطیعی جفتشو تو اینستا سرچ کن برات بالا بیاد هایلایتاشو بخونید عملکنید و از شر دکتر خلاص شید ... (فلورا هر کی بخواد پیشش پرونده تشکیل بده پول میگیره ولی خودشممیگه نیاز نیست تشکیل بدید هایلایتارو عمل کنید کافیه )حالا سبک سالم زندگی چیه بصورت کلی ؟ یعنی سبک زندگیت بشه مث همون زنای پنجاه سال قبل .... قند و شکر و هرررررررر انچه کارخونه ای حذف شبا ساعت ده و نیم خواب صبحا هشت بیدار هررر روووز پیاده روی .... همین چیزاست ... من الان دقیق یادمنیست ولی برو تو پیجایی ک گفتم و سرچ کن دقیق شو رو یه کاغذ بشین بنویس و عمل کن ، راسی بچمم دختره ... خدا خواست که اونروز اون پیامو من ببینم و شاید خدا خواسته الان تو دیدی پس دنبالشو بگیر ول نکن