2777
2789
عنوان

با مامانم چیکار کنم

665 بازدید | 20 پست

با مامانم چیکار کنم 

خیلی باهام بد  رفتاری میکنه هر وقت منو میبینه  ی کاری میکنه دعوامون شه

بعضی اوقات میبینه چیزی واسه گیر دا ن نداره برمیگرده ب من گیر میده 

همش تو اتاقمم روانیم میکنه بعضی اوقات

ی لباس برام میخره تا عمر داره سرکوف میزنه میگه من پولمو داد برات لباس خریدم هی تو سرم میزنه 

خسته و کوفته از بیرون میام خونه هی گیر میده بهم

انروز دندونمو پر کرده بودم  نمیتونستم حرف بزنم هی اوف اوف میکرد هی لج میکرد باهام هی میگفت ک زاایمان کنی میخوای چیکار کنی دوتا از دندونتو پر کردی دیگ ..الان جرا چیزی نمیخوری بشین بخور غذاتو

اینارو با دادو فریاد میگه هااا 

ب بابام سلام میکنم جوابمو نمیده بهد بابام میگه عیلک سلام بعد من میگم بابا من سلام کردم 

مامانم برمیگرده با من دعوا ک تو اخلاق گوهی داره هیچ کس تحملت نمیکنه من ابن رفتارارو باتو انجام میدم ک بفهمی توهم اخلاقت مثه گوهه 

جلو جمع دعوام میگیره 

بهم روحیه نمیده 

خیلی باهام بدرفتاری میکنه 

راز دار نیست هر چی میشه میره ب بابام میگه 

هنیشه تو اتاقمم دارم گریه میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مستقل شو جدا شو ازشون

خیته شدم از بس مثه برده باهام رفتار کردن 

خسته شوم مثه پسرا مثه دهترای روستایی باهاشون میرم کوه میوه چینی 

خسته شوم از بس تو سرما با وضعیت پریودیم وایسادم باهاشون میوه جعبه زدم 

خسته شدم درد های بدنمو ازشون پنهون کردمممم 

مستقل شو جدا شو ازشون

شاید باورت نشه ی بار توی باغ ی کارو اشتباهی انجام دادم انقد ب باسنم لگد زد بابام ک دو سه ردز نمیتونستم راه برم 

ی کاری ازم خواست من انجام ندادم منو از پله های خونه پرت کرد انقد کتکم زده بود خر کشم کرده بود ک پیرهنم پاره شده بود 

خیته شدم از بس مثه برده باهام رفتار کردن  خسته شوم مثه پسرا مثه دهترای روستایی باهاشون میرم کو ...

عزیز دلممم درکت میکنم 

خانواده ها زوری بدون اینکه بخوایم ما رو به این دنیا آوردن آخرشم باید اون دو تا رو راضی نگه داشت  

اگه اجازه میدن بهت یه کاری پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه خرجتو خودت بدی دیگه نه تحقیرت میکنن نه مجبورت به کاری 

وگرنه تا ابد باید از لحاظ روحی و جسمی بهم بریزی🥺🥺

عزیز دلممم درکت میکنم  خانواده ها زوری بدون اینکه بخوایم ما رو به این دنیا آوردن آخرشم باید او ...

خواستم برم مطب شهرمون آمپول زدن یاد بگیرم 

مامانم اجازه نداد 

میگه مردم حرف در میارن بشین درستو بخون 

🥺😭ایییی خداااا دلم کباب شددددددددد 

🤕🤕🤕🤕🤕🤕☹️تنها دل خوشم دوست پسرمهه 

ک بابام جدامون کرد از هم ولی اللن پنهونی بازم دوستیم 

تصمیم گرفتیم درس بخونیمو مستقل شبم بعد ازدواج کنیم 

خواستم برم مطب شهرمون آمپول زدن یاد بگیرم  مامانم اجازه نداد  میگه مردم حرف در میارن بشی ...

به هر حال در کنار درست یه کاری داشته باش

مردم اینقد خودشون گیر و گرفتاری دارن که وقت فکر کردن به اینکه طرف چیکار میکنه نمیکنه رو ندارن 

بعدشم حرف مردم باد هواست 

خاله عمه ای بزرگتری نداری با مادرت حرف بزنه راضیشون کنه؟ 

اگه خودت بگی پای لج میوفتن 

به هر حال در کنار درست یه کاری داشته باش مردم اینقد خودشون گیر و گرفتاری دارن که وقت فکر کردن به ای ...

خودم دوس داشتم برم کاشت ناخن..میگه ک نه باید دستگاشو بخری فقط پول کارکریتو بگیری 

به هر حال در کنار درست یه کاری داشته باش مردم اینقد خودشون گیر و گرفتاری دارن که وقت فکر کردن به ای ...

انقد بابام ظاهر بینه میگه ی رشته ای برو ک از دهترای فامیل بالاتر باشه 

میگه ک تو نباید بااین پسره باشییی 

میگه با دکتر مهندس باید باشی😭😭😭😭😭😭😭

خودم دوس داشتم برم کاشت ناخن..میگه ک نه باید دستگاشو بخری فقط پول کارکریتو بگیری 

میتونی کاشت ناخن یاد بگیری بری پیش یکی دستیارش شی بعد که پولش دراومد بگیر دستگاهشو