2777
2789

چن روزه پریودم عقب افتاده من همیشه سروقت میشدم ولی این ماه نشدم ۴ماهم هس که تو اقدامم ممکنه حامله باشم؟نوک سینه هامم خیلی درد میکنه ونفس تنگی هم دارم قبلن اینجوری نبودم اونایی که تجربه دارن وباردارشدن میشه بگن چقد پریودتون عقب افتادکه فهمیدیدباردارین وچه علایمی داشتین اینم بگم که بی بی چکم تواین ۴ماه خیلی زدم ولی منفی میشد همش میخوردتو ذوقم 

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه

من سر هر دو بارداریم روز موعد بی بی چکم مثبت شد

نه سینه درد داشتم نه تنگی نفس  

فقط و فقط حس پریود و دردشو داشتم حس میکردم دارم پریود میشم گاهی هم فک میکردم شدم ولی میدیدم هیچی نیس

تنگی نفست شاید بخاطر آلودگی هوا باشه

بله ممکنه من سر هر دو بارداریم روز موعد بی بی چکم مثبت شد نه سینه درد داشتم نه تنگی نفس   فق ...

روز موعد یعنی کی؟ باید چقد بگذره که بی بی چک بزنی؟

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند
روز موعد یعنی کی؟ باید چقد بگذره که بی بی چک بزنی؟

روز موعد یعنی روزی که باید پریود میشدم اما نشدم

من سیکلم ۲۶ روزه ست دقیق همون روز زدم

برای دومی یه روز قبلش زدم مثبت شد

شماهم الان بزنی باردار باشید نشون میده

روز موعد یعنی روزی که باید پریود میشدم اما نشدم من سیکلم ۲۶ روزه ست دقیق همون روز زدم برای دومی یه ...

عزیزم میشه بگی چه علایمی داشتی

دو ۳ ماهی هست که جلوگیری نکردم ولی بی بی چک منفی میشه

دقیقا واسه منم اینجوری بودهمش منفی فقط اینبار بی بی نزدم که نخوره تو ذوقم

من حس پری دارم نمیاد یکی از سینه هامم درد میاد ولی بی بی چک منفی میشع 

چند روز مونده؟

برای بچه دومم مطمئن بودم باردارم ولی انقد عجله داشتم ۵ روز به پریودم بی بی چک زدم منفی شد

صبر کردم یه روز قبل پریودم بود که یهو دلم صدا داد یه دردبدی هم گرفت 

بدو بدو رفتم دستشویی دیگه گفتم صد درصد پریود شدم ولی دیدم باز خبری نیس همون موقع بی بی چک زدم مثبت شد