2821
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاید استرس دارم

160 بازدید | 9 پست

نوبت دکتر برای هفته دیگه دارم

خیلی اوضاعم خرابه کسی میدونه چمه

سرگیجه ولم نمیکنه با حالت تهوع مدام دارم دست و پام سر میشه سرم انگار بیست کیلوعه یه تکون بدم سرمو حالت تهوع دیونم میکنه

ورم میکنه بدنم

تعادل ندارم

سر درد دارم

دست به سرم بزنم سر گیجه چشمم سیاهی میره 

تکون نمیتونم بخورم پ

مدام خستم و خوابم میاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از اشناهامون اینجوری شده بود ولی فقط سرگیجه داشت از سرگیجه نمیتونست بلند شه رفت دکتر گفتن آب گوشش تکون خورده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خطر ناک بود راستش عفونت گوشم دارم

نه عزیزم دارو داد بعد سه روز خوب شد ولی یه مدت اون دارو هارو باید میخورد انشالله این نیست زود خوب بشی عزیز دلم استرس به خودت راه نده ♥️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
قربونت بشم مرسی عزیزم

خدا نکنه قشنگم کاری نکردم که 🤍

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792