2777
2789
عنوان

این رفتار جاری بزرگم ینی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
خیلی ممنون عزیزم  خدارفتگان شماروهم بیامرزه    

🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای تو بودم حتی اگر تا پای طلاقم پیش میرفتم نمیزاشتم بیان.این چیزا دو طرفه س به نظرم. کار خو ...

بخدا بد نمیخوام براش کلا کاتیم و کاری بهش ندارم

ولی سره پدرشوهرم که مُرد بچه بودم

فک میکردم اگه گریع نکنم حرف درمیارن و فلان

همه کاراشونو کردم بیشتر از خودشون زحمت کشیدم

کلی قران زورکی خوندم و گریه زورکی کردم

پدرشوهری که وقتی دخترش فحش ناموسی ناروا داد،فقط گفت راس میگه باباجان

اما الان دیگه شناختمشون

اگه مادرشوهرم بمیره حتی یه قطره اشک صوری هم نمیریزیم

باید بفهمن چه جونوریه

فقط میترسم شوهرم ناراحت بشه ازشون اگه نیان

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ولش کن پس ارزشی نداره که تسلیتشم بخواد مهم باشه حسود خانم

دقیقا 

چند وقت پیش شوهرم میخواست ماشین بخره اینها همش میومدن میگفتن چرا نمیخری گرون میشه پولت حیف میشه  چرا چرا چرا ...خلاصه کلی دلسوزی 

بالاخره وقتی شوهرم ماشینه رو خرید به محض اینکه فهمیدن باشوهرم قهر کردن حرف نمیزدن 

خیلی ادمهایی مزخرفین 

بخدا بد نمیخوام براش کلا کاتیم و کاری بهش ندارم ولی سره پدرشوهرم که مُرد بچه بودم فک میکردم اگه گر ...

بشه اکر منطق سرش بشه نباید ناراحت بشه بگو خودشونو بزنن به مریضی🤣🤣🤣🤣

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

عزیزم ادما وقتی یه عزیزی   رو از دست میدن خیلی تنها میشن من خودم وقتی پدر بزرگم از دنیا رفت کلی غصه خوردم از دست کسایی که میتونستن ب راحتی بیان برای فاتحه خوانی اما نیومدن خیلی عصبانی شدم هرچند نباید از کسی انتظار داشت 

اول از هرچیزی بهت تسلیت میگم واقعاااااا 

دوم اینکه ایناییی که تو داری راجبشون صحبت میکنی خانواده شوهر منظورمه همینجوریش نفهمن چ برسه ب اینکه بفهمن طرف مقابلشون روحیه اش آسیب دیده نفهم ترین هم میشن 

بله اینجور کسافتا وجود دارن فقط باید از کنارشون رد شی 

به حای این حرص خوردن ها برای آرامش دایی عزیزت فاتحه و آیت الکرسی بخون 

خدا بزرگه

بشه اکر منطق سرش بشه نباید ناراحت بشه بگو خودشونو بزنن به مریضی🤣🤣🤣🤣

حالا خو نمُرده تو ام🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه این جاری من دختر عمه خودشونه باید بیشتر دلسوزتر باشه تامن 

دختر عمه شوهرت یا خودت؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
حالا خو نمُرده تو ام🤪🤪🤪🤪

میدونم منم آینده نگری کردم برات🤣🤣🤣🤣