2777
2789
عنوان

این رفتار جاری بزرگم ینی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 51 پست
این چه حرفیه دایی خودشونم بمیره واسه استارتر دوره پس چون دوره اینم نباید تسلیت بگه؟!😐😐😐عروسشونه ی ...

همونکه میگی

بعضیا کلا گاون

من مادرشوهرم داداشه خودش مُرد مراسم نیومد

بعد من آیا میتونم توقع داشته باشم برای فوت مادربزرگم بیاد؟؟؟؟؟💩

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
این چه حرفیه دایی خودشونم بمیره واسه استارتر دوره پس چون دوره اینم نباید تسلیت بگه؟!😐😐😐عروسشونه ی ...

این زنه اصلا از اولش قصد اذیت کردن منو داشته 

اوایل ازدواجمون پشت سرم میرفت ب شوهرم میگفت این الان لاغره بزار چاق بشه زشت میشه 

خیلی ازش متنفرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینا یه جورین هیچکس واسشون مهم نی ک بخوام جبران کنم یه گاو دلیه ک نگو 

مگه میشه مهم نباشه براشون مهمه ولی به روی خودشون نمیارن جاری منم اینجوریه دختر عمه شوهرمم میشه داداشش فوت کرد خواهرشوهرام نرفتن هیچ زنگم نزدن تسلیت بگن اصلا به ردی خودش نیاورد انگار نه انگار

وکیل مدافع حقوق زنان👊
مگه میشه مهم نباشه براشون مهمه ولی به روی خودشون نمیارن جاری منم اینجوریه دختر عمه شوهرمم میشه داداش ...

دختر عمه شوهرت

میشه داداشش؟؟؟؟🤔🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همونکه میگی بعضیا کلا گاون من مادرشوهرم داداشه خودش مُرد مراسم نیومد بعد من آیا میتونم توقع داشته ...

نه پس گاوه از گاوم نمیشه توقع داشت🤣🤣🤣🤣

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
این زنه اصلا از اولش قصد اذیت کردن منو داشته  اوایل ازدواجمون پشت سرم میرفت ب شوهرم میگفت ا ...

ولش کن بابا دایورتش کن خودتم حرص نده خدا داییتم رحمت کنه❤️

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
مگه میشه مهم نباشه براشون مهمه ولی به روی خودشون نمیارن جاری منم اینجوریه دختر عمه شوهرمم میشه داداش ...

شایدم اینطور باشه 

این جاری من همه رو بااون زبون تلخش میگزه 

اصلا پدرمادرش ازش خو ششون نمیاد 

دراین حد 

نه گفتم ک باید تسلیت بگن ولی اینکه انتظارداشته باشه بیان برامراسم ختم یکم دوره

حالا یه چیزی بنظرت اگه مادرشوهرم بمیره من نذارم بابا مامانم بیان شوهرم ناراحت میشه؟آخه خیلی از باب ...

خداییش ادم زور داره بهش 

با اینجور ادما زندگی کنه و اونوقت موقع ناراحتی بیان ادمو بچزونن 

کاش خدا آدم بدهارو باهم جور میکرد خوب هاروم باهم 

حالا یه چیزی بنظرت اگه مادرشوهرم بمیره من نذارم بابا مامانم بیان شوهرم ناراحت میشه؟آخه خیلی از باب ...

من اگه جای تو بودم حتی اگر تا پای طلاقم پیش میرفتم نمیزاشتم بیان.این چیزا دو طرفه س به نظرم.

کار خوبی میکنی منم عین توام🤣🤣🤣🤣

نه گفتم ک باید تسلیت بگن ولی اینکه انتظارداشته باشه بیان برامراسم ختم یکم دوره

گفت انتظار اومدن نداشتم ولی تسلیت چرا