2777
2789
عنوان

ترو خدا جواب بدین

117 بازدید | 11 پست

بچه رلم میات تو آیگپ ولی پیاممو سین نمیزنه بش گفتم چرا سین نمیزنی گفت ببخشید داشتم به رفیقم ی چی شریت میکردم 

الانم ی چی بش دادم آن شوم اومد آی گپ ولی سین نزد

چرااااا؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه این چیزا قسم میدی توروخدا جواب بدید؟ خب ما از کجا بدونیم عزیزم شناختی  نداریم که. در حالت خوشبینانه میشه گفت خب شاید درگیر کاری یا مشکلی هست و در حالت بدبینانه ممکن ازت خسته شده باشه و بخواد از سر بازت کنه. 

خدایا مرسی  
تو اولویتش نیستی ...دیگه تا تهش برووو

اخه ی بار کات کردیم انقد منت کشید ک برگردم 

دوستم داره...

انردز رفته بودم کلاس از ساعت ۱ونیم تا ۳ونیم بش گفتم ک تونستی زنگ بزن 

گفت ناهارمو بخورم بت میگم میتونم یا نه 

اخر سر دیدم هیچی بهم نگفت 

اومدم خونه گفت ک میتونی حرف بزنی؟؟؟من گفتم ک بت گفتم تا سه و نیم میتونم.....بعدش هی میگفت چرا ب من نگفتید اینا 

الانم پیام داد جوابشو دادم اومد آن شد ولی سین نزد ینی دوتا تیک خورد ولی سین نزد 

عصابم بدجوری خورده  

اخه ی بار کات کردیم انقد منت کشید ک برگردم  دوستم داره... انردز رفته بودم کلاس از ساعت ۱ونیم ...

بهترین روزای زندگیتو حروم یک ....ک...ناشور نکن ... فکر و ذهنتو اینجور مشغول کرده 

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت