2777
2789
عنوان

بتا ۱۹۹

156 بازدید | 11 پست

خانوما من آزمایش بارداری دادم ۲ روز عقب انداختم ۴ هفته و ۴ روز پیش آخرین پریودیم بوده امروز آزمایش بتا دادم ۱۹۹.دکتر آزمایشگاه گفت  ن مثبته ن منفی خیلی ترسوند منو میگه باید بری دکتر شرح حال بدی .ینی چی آخه  چیکار کنم 

برای دو روز تاخیر خوبه

دو روز دیگه همونجا دوباره تکرار کن دو برابر میشه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بتا بالای پنجاه مثبته دکترتو اول از همه عوض کن و دو روز دیگه ازمایشتو تو همون آزمایشگاه تکرار کن اگه دو برابر شد اوکیه نگ آن نباش عزیزم مبارکه ایشالله

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
برای دو روز تاخیر خوبه دو روز دیگه همونجا دوباره تکرار کن دو برابر میشه

حتما باید همونجا باشه؟خب آخه  اونجا دکتر آزمایشگاه رفتم جوابشو گرفتم خیلی منو ترسوند 

یعنی چی بتا بالای پنجاه مثبته دکترتو اول از همه عوض کن و دو روز دیگه ازمایشتو تو همون آزمایشگاه تکرا ...

دکتر نرفتم هنوز ک.تازه فهمیدم .دکتر آزمایشگاع رفتم جوابشو بگیرم گفت ۱۹۹ ن مثبت ن منفی.اخه مگه میشه ۱۹۹ منفی باشه 

نه بابا خوبه ،من با پنج روز تاخیر بتا ۴۵۰ بود ،تو هم پنج روز بگذره شاید بیشتر از اینم بشه

واقعا خیلی ناراحت شدم ۱۹۹ دیگ کاکل باید مثبت باشه ۳۰ ۴۰ گ نیست میگه ن مثبت ن منفی.

واقعا خیلی ناراحت شدم ۱۹۹ دیگ کاکل باید مثبت باشه ۳۰ ۴۰ گ نیست میگه ن مثبت ن منفی.

اصلا اهمیت نده خودتو هم ناراحت نکن،دو روز بعد تو همون آزمایشگاه تکرار کن که دیگه خیالتم راحت باشع

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
حتما باید همونجا باشه؟خب آخه  اونجا دکتر آزمایشگاه رفتم جوابشو گرفتم خیلی منو ترسوند

اره باید طبق رنج اون آزمایشگاه ببینی خوب بالا رفته یا نه

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم