2777
2789
عنوان

جک(فقط محض خنده)

338 بازدید | 39 پست
با خواهرشوهرم دعوام شد درحد تیم ملی شماره شو تو روزنامه به عنوان خدمتکار افغانی آگهی کردم. واسه من شاخ میشی میمون بی ریخت .
برای فرشته ی داخل شکمم دعا کنید تا تمام مراحلشو به بهترین نحو بگذرونه  
امروز از دانشگاه آزاد زنگ زدن بیا ثبت نام کن تعجب کردم گفتم من که آزمون شرکت نکردم گفت mاون روز تو ت ل گرام به دوستت گفتی شاید تو آزمون ارشد شرکت کنی ما ثبت نامت کردیم آزمون هم جات دادیم الان ترم دو هستی نگران نباش درست خوبه فقط شهریه بدهکاری .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره پست گذاشته: خودتو واسه من چس نکن! من خودم عنم! ⊙_⊙ وقتی خودش به همچین درجه ای از عرفان و خودشناسی رسیده من چی بگم!؟
درافغانستان برای اولین بار به خونه ها کنتور آب دادن مامور آب میره درمیزنه افغانیه: کیسته؟ مامور: آمیدم کون تورو ببینم افغانیه: تو مرا فش میدهی؟ میخواهی کون من نیظاره کنی؟ برو کون پیدر خود نیظاره کن پیدرسگ. اگرمرا کشتار بکنی بهترازاین است که کون من را دیدار بکنی .
تا، شل نشده بخورش!!! سفارش والدین، به بچه هاشون،موقع خوردن بستنی! ای تو روح هرچی آدم منحرفه :| .
دختره ۱۲سالشه پست گذاشته سال ها با تو خاطره داشتم ولی افسوس که زمونه از هم جدامون کرد ..!! فکر کنم منظورش مای بیبی بود .
کاش بچه دهات بودیم با اینترنت هم آشنا نبودیم... . . . . . . . . . الان تو یه خواب راحت بودم داشتم فقط به دختر کد خدا فک میکردم...والاااااااا الان موندم به کدومتون فک کنم😂😂😂
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁