2777
2789

سلام عزیزان ما یدونه نی نی داریم خونمون ۴ سالشه دو روزه سرفه میکنه و آبریزش بینی داره فعلا شرایط دکتر بردنشو ندارم اگه کسی چیزی میدونه بگه 

سوپ درست کردم براش آویشن میدم بهش دارو های سرما خوردگی میدم بهش شما هم بگید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شربت سرفه بگیرید براش گل ختمی واویشن رو دم کتید با یه قاشق عسل بدین بخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

نی نی واسه کیه؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

شربت پلارژین کیدز براش بگیر هر ۸ ساعت ۵ سی سی بده واسه سرفه اش خوبه

دیگه که شلغم بزار بپزه روش عسل بریز بده بخوره 

برا ابریزش بینیشم شربت سرماخوردگی باید بهش بدی

خدایااا… گاهی نگاهی💔

پسرمنم گاهی مریض میشه اگر شدیدنباشه دکتر نمیبرم.شربا سرماخوردگی میدم.اگرم سرفه خشک داشته باشه دیفن هیدرامین میدم و میگم یکم قرقره هم بکنه.دمنوش گل ختمی واس سرفه خوبه.دمنوش نعنا و پونه هم ضدعفونی میکنه.بخور گرم هم مرتب واسش میزارم.آب پرتقال و لیموشیرینم میدمش.

یه روز خوب میاد

شربت تیمورانت برای سرفه عالیه 

سانستول و زینک فیشر کیندر سیستم ایمنی بدنش باید تقویت بشه 

فقطم نبندش به سوپ و آش جوجه کباب با کته نرم بدون روغن  هم مقویه

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!