2777
2789
عنوان

شمااگه جای من بودید میرفتید؟؟

129 بازدید | 23 پست

3هفتست پسر خالم جوون 20ساله فوت کرده عذادارم و دوست شوهرم تولده پسرش دعوت کرده شوهرم میگه باید بریم من حال و حوصله ندارم شمااگه بودید میرفتید همچین مجلسی؟

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه عذاداری کردی دیگه باید بریم

اسی بخاطر دل شوهرت برو...ولی چون دوست همسرته ،به کسی نگو که رفتی مجلس که فامیل هایه خودت ناراحت نشن.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

من سه ماه بعد از مرگ داداشم عقد کردم و واقعا برای شرایط و فرار..گاهی وقتها یادم میفته بعد ده سال از خودم متنفر میشم ولی اگه خونه بودم معلوم نبود سرنوشتم چی میشد.

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست
اسی بخاطر دل شوهرت برو...ولی چون دوست همسرته ،به کسی نگو که رفتی مجلس که فامیل هایه خودت ناراحت نشن.

خب برمم بشینم یه جا ساکت خب فک میکنن حسودی میکنم و فلان که مثل همیشه نمیرقصم یا شلوغ نمیکنم از طرفی هم میگم خودشون بین خودشون نمیگن عذاداره پاشده اومده تولد؟

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
میگه عذاداری کردی دیگه باید بریم

خب همسرت از دلت خبر نداره که، احتمالا میخواد روحیت عوض شه غصه نخوری، ببین خودت دوست داری بری یا نه، بستگی داره چه قدر با پسرخالت صمیمی بودی و خاطره داشتی و برات مهم بوده

لایک نکن لطفا