2777
2789
عنوان

امشب به باباش بگم؟؟

284 بازدید | 13 پست

سلام

بچه ها من قبلا با شوهرم حرف و ... داشتیم حتی پارسالم وکیل گرفتم مهریه امو اجرا گذاشتم ولی انقد رو مخم رفتن ادامه ندادم دیگه ولی پروندمو نبستم.

چنبار پیام و ... ازش دیدم  و ... فقطم خونوادم میدونن دلیلاشو خونواده خودش هیچیو خبر ندارن...

حتی پارسال گفتم دیگه طلاقم بده یا برو نباش 

حسم فقط بش مثله همخونس

مامانه شیطونکا 👧👦

چیو ب باباش بگی؟

خب چرا جدا نمیشی کلا ازش...؟/

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا گفتن حقایق و استفاده از نقطه ضعف آدما اونارو وقیح تر میکنه حرمت و ترس از بین میره نمیدونم الان هم اون موقع است یا نه خودت میدونی

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁
گاهی وقتا گفتن حقایق و استفاده از نقطه ضعف آدما اونارو وقیح تر میکنه حرمت و ترس از بین میره نمیدونم ...

اره مامانمم قبلا گف اگ بگی باباش دیگ ترس نداره

مامانه شیطونکا 👧👦
الان کلی ع.ر.ق داره زنگ بزنم باباش بیاد  و همه چیزا رو بگم

اگه واقعا و قلبا قصدت جداییه و آینده بهتری پیش رو داری و پشیمون نمیشی و ...،تعلل نکن،به کل خونوادش بگو زودتر و مهرتم حتما بگیر

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم
اگه واقعا و قلبا قصدت جداییه و آینده بهتری پیش رو داری و پشیمون نمیشی و ...،تعلل نکن،به کل خونوادش ب ...

آره واقعا.ولی نمیده نمیدونمم این چیزا رو دادگاه قبول میکنه برا طلاق یا ن.

دیروزم تو بازار هی بچه رو دعوا میکرد هلش میداد فوش میداد بش منم داد زدم ولش کن حیوون گفت خفه شو تا نزدم دهنتودندونات و خورد نکردم ...باباش روم حساسه دوسمم داره اینم میخوام بگم البته تالا دست روم بلند نکرده جراتشو نداره به این بهونه جلوش بگم راسی دیروز دندونا منو میخواستی خرد کنی و زنگ بزنم باباش بیاد بعد بقیه حرفا رو پیش بکشم

مامانه شیطونکا 👧👦
آره واقعا.ولی نمیده نمیدونمم این چیزا رو دادگاه قبول میکنه برا طلاق یا ن. دیروزم تو بازار هی بچه رو ...

دوست من به تصمیمات غزذهمهذنظر فکر کن ،به مشکلات بعد از جدایی که ناگزیر برات پیش میاد ،به بچت ،به خودت و آینده .اینارو با شرایط خوبی که بعد از طلاق برات پیش میاد ،تو ترازو بزار و خودت بسنج که کدوم کفه ترازو سنگین تره.به هر حال تصمیم مهمی داری تو زندگیت میگیری که هم رو آینده خودت و هم بچت تاثیر داره.

با توجه به حرفایی که تو بازار زده و این که به نظر میاد،ببخشید بی چشم و رو هست،حتما حتما حتما مهریتو بگیر در عین احترام به پدرش.از حقت که نباید بگذری.شاید پدرش هم متوجه کار شوهرت که تو خونه ،چیزای قدغن میزاره بشه،ولی نهایتا نتونه کاری بکنه،اونوقت دیگه نه مهریه ای داری و نه پدر شوهری که هواتو داشته باشه،در عین حال شوهر درست و حسابی هم نداری و آخرش ،هیچی به هیچی.دوباره خودت میتونی و شوهر نا اهلت.دوستم خوب فکر کن.اول از همه به خودت🌷

صبر،اوج احترام به حکمت خداوند است.خواهشا با حیوانات مهربان باشیم