2777
2789
عنوان

هم دانشگاهیم با من برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 27 پست
این ترم رو دانشگاه خودش انتخاب واحد کرده . بخاطر همین اینطور شد

میدونم عزیزم برای همین میگم ترم دیگه راحت تری 

شما بمون دانشگاه شاید بقیه هم بمونن بالاخره همه تا کی میخوان برن شاید بعضیا دیگه نرن

اولشه براشون تازگی داره بعد خسته میشن 

ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه دوم خودت تعارف نزدی چه پروعه

چی بگم 

شاید رفتارم من طوری بوده که بهش بد منتقل شد رفتارم ..

ولی خب امروز نگفت من نمیام و ...

باید بیشتر تو رفتارم دقت کنم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

چی بگم شاید رفتارم من طوری بوده که بهش بد منتقل شد رفتارم ..ولی خب امروز نگفت من نمیام و ...باید بیش ...

یعنی دوباره بهش گفتی ببین دفعه بعد بگو ببخشید تعارف نمی زنم با ما بیای اخه ما باید جایی بریم دیگه باهات نمی یاد 

چی بگم شاید رفتارم من طوری بوده که بهش بد منتقل شد رفتارم ..ولی خب امروز نگفت من نمیام و ...باید بیش ...

ما دو تا دوست داشتیم زمان مدرسه دقیقا همین بود وضعیت حتی یه بار دوستی که باباش ماشین داشت مریض بود اینکی کلی غر زد که چرا سرما خوردی نیومدی دنبالم...  ادما رو طلب کار نکن از خودت لطفی می کنی بهش یاداوری کن لطف می کنی وظیفتت نیست متاسفانه بعضی ها فکر می کنن تو وظیفته و.. 

ما دو تا دوست داشتیم زمان مدرسه دقیقا همین بود وضعیت حتی یه بار دوستی که باباش ماشین داشت مریض بود ا ...

اره دیگه اینجا دانشگاهه 

نباید از همون اول اشتباه کنم

یباربه بابات بگو یه بیست دقیقه زودتر بیاد دنبالت خودتم از استادان اجازه بگیرم زودتر برویا چندبار تو ...

من هر روز دنبالم نمیان 

فقط بعضی روزا اونم شاید 

وگرنه منم عادی برمیگردم 

استاتر سری بعد کسی اومد دنبالت بگو خواست بیاد بگو مستقیم خونه نمیرم قبلش باید برم جایی ببخشید 

بعد سوارشو و برو

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

دو تا خاطره دارم از این موضوع

1.من تربیت بدنی می‌خوندم و دانشگاه پیاده تا خونه ده دقیقه بود..یه بار حیاط دانشگاه رو با یه هم کلاسی تا دم در همراهی میکردم،میدیدم خیلی هراسونه،،یه جوری با شتاب وانمود می‌کرد که مثلاً داره دنبال یکی اون ور حیاط دانشگاه میگرده،منم مثل همین اسکولا ور دنبالش🤣🤣فک میکردم بگردم طرفی میخواد رو پیدا کنم کمکش،،شلوار ورزشی‌اش هم عوض نکرده بود و شلوار جین خودش رو انداخته بود روی دستش و این ور و اون ور میرفت...بالاخره منو پیچوندن و من فهمیدم ای داد غافل این فک می‌کرده من می‌خوام سوار ماشینش بشم که منو برسونه😅😅

2.به اصرار خیلی زیااااد یکی از دوستام سوار شدم که مثلاً منو برسونه نزدیک خونه.خونه رو بلد بود که نزدیک دانشگاهم.خیلی گفتم نه بابا راهی نیست خودم میرم،بخدا که خودش اصرار کرد..سوار شدیم و من در رو بستم، درست ده قدم جلوتر منو پیاده کرد🤣🤣گفت تا همینجا میتونم برسونمت ،من شک شده بودم و پیاده شدم🤣

اینا رو گفتم که شاید اون بنده خدایی که میگی باور کن اصلا توقع نداره که باهاتون بیاد..خودت تعارفش زدی...از الان به بعد هم بدون اینکه چیزی بگی تو برو خونه با پدرت...