2777
2789
عنوان

امروز برای یکی از استاد هام درد و دل کردم 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 28 پست
نه اتفاقاًخیلی برام امنهاگه بدونی چه موقع هایی دستمو گرفته

اگر آدم امنی هست پس نگران نباش کار خوبی کردی 

گاهی آدم لازمه با کسی درد و دل کنه تا دلش سبک بشه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقاًخیلی برام امنهاگه بدونی چه موقع هایی دستمو گرفته

هر کسی جایگاهش تعریف داره تو زندگی

استاد تو، دوستت نیست، ولو اگر کمکت کرده باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا درددل کردن رو درک نمیکنم؟ اونم پیش کسی مثل استاد و رئیس و..‌. که آدم باهاش رابطه رسمی داره. نمیگ ...

دقیقا

جا داره

آدم درست داره

نه تو محیط علمی و کاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه واقعاً از ایشون که مطمئن مطمئنممیگم شاید کار بدی کردم

نه عزیزم   ما اینطور هستیم   از درون داغونیم   حالا میخوایم 

از خودمون بگیم   تا کمی اروم بشیم   باز هم بفکر اونایی هستیم که 

در حقمون اشتباه کردند     

گاهی درد ودل میکنیم تا اروم بشیم

گاهی درد ودل میکنیم تا جلوی قضاوت ها ی نادرستو بگیریم

وگاهی  درد ودل میکنیم به هزار ویک دلیل دیگه

ظلم بما شد  حالا توسط هر کسی   عذاب وجدانم ما بگیریم 

توهین که نشد    دروغیم که گفته نشد   زندگی کسی رو خراب نکردید  پس در ارامش باشید

چرا درددل کردن رو درک نمیکنم؟ اونم پیش کسی مثل استاد و رئیس و..‌. که آدم باهاش رابطه رسمی داره. نمیگ ...

وقتی که انسان تحت فشار باشه 

با هرکسی

یا هرچیزی

دلش میخواد درد و دل کنه

خداروشکر که هیچوقت این حال رو نداشتی

که الان  نمیتونی درک کنی !

وقتی که انسان تحت فشار باشه با هرکسییا هرچیزیدلش میخواد درد و دل کنهخداروشکر که هیچوقت این حال رو ند ...

مگه میشه کسی تو زندگیش تحت فشار نبوده باشه. من افسردگی شدید دارم ولی نمیتونم در مورد مشکلاتم با کسی حرف بزنم. اونم هرکسی. یعنی فکر میکنم فایدش چیه و طرف چرا بازد اهمیت بده و چه کمکی قرار بکنه و... ساکت میشم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.