2777
2789
عنوان

چاق شدن با معده حساس

1534 بازدید | 27 پست

سلام

تا حالا کسی بوده معدش خیلی حساس بوده باشه و غذا کم بخوره و بتونه چاق بشه؟؟

چون من اینجورم نمیتونم غذا زیاد بخورم و خیلی هم لاغرم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

معده حساس فقط رو اعصابه . باهاش هیچ کار نمیتونی بکنی 

منم معدم حساسه . قرص اشتها میخورم ولی معدم اذیت میشع 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معده حساس فقط رو اعصابه . باهاش هیچ کار نمیتونی بکنی  منم معدم حساسه . قرص اشتها میخورم ولی مع ...

ممنون عزیزم که تو تاپیکم شرکت کردی

اره درست میگی منم اعصابم خرابه که اینجور لاغر شدم

ولی اونقد لاغر شدم که از خودم چندشم میشه خیلی زشت شدم.

زیاد غذا میخوری؟؟

من از پارسال یهو معدم بهم ریخت با تهوع شدید لاغر بودم ، لاغر تر شدم . رعایت رژیم غذایی با ورزش منطقی ترین راهه. ی مدتی باشگاه برید غذاهایی ک بهتون میسازه بخورید نتیجه میگیرید ایشالله

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
ممنون عزیزم که تو تاپیکم شرکت کردی اره درست میگی منم اعصابم خرابه که اینجور لاغر شدم ولی اونقد لاغ ...

چند کیلویی مگه ؟ اگر میتونی قرص اشتها بخور مخمر آبجو میگن خیلی خوبه منم دارم تازگی ها اونو میخورم . 

بعد سعی کن سیب زمینی با سس بخوری . ماکارانی . خرما . کره بادام زمینی . مغزی جات . موز شیر موز 

چند کیلویی؟

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
۱۶۵قد ۴۶وزن کلا نمیتونم زیاد چیزی بخورم اگر زیاد بخورم اذیت میشم

باربی😍👌اوکیه  ورزش کنید نتیجه میگیرید. منم ده سانت کوتاه تر و ده کیلو کمتر😂😂😂😂⁦❤️⁩

من از پارسال یهو معدم بهم ریخت با تهوع شدید لاغر بودم ، لاغر تر شدم . رعایت رژیم غذایی با ورزش منطقی ...

ممنون عزیزم

چه ورزشی برای من خوبه؟

چند کیلویی مگه ؟ اگر میتونی قرص اشتها بخور مخمر آبجو میگن خیلی خوبه منم دارم تازگی ها اونو میخورم .& ...

مرسی عزیزم باشه حتما اینارو میخورم

۴۶ کیلوام

باربی😍👌اوکیه  ورزش کنید نتیجه میگیرید. منم ده سانت کوتاه تر و ده کیلو کمتر😂😂😂😂⁦❤️⁩

ممنون عزیزم 😁😁

شما هم خیلی خوبی بغلی هستی

مرسی عزیزم باشه حتما اینارو میخورم ۴۶ کیلوام

تقریبا مثل همیم ولی من اگه روحیم خوب باشه اشتهام خوب میشه ... اگر میتونی باشگاه برو بعدش بیا و چیزای چاق کننده بخور . 

ممنون عزیزم چه ورزشی برای من خوبه؟

بدنسازی، پیلاتس. بعد ورزشم وقتی رسیدی خونه چیزایی مثل سیب زمینی پخته ،سینه مرغ و ...، برو باشگاه با مربی صحبت کن بگو میخوام وزن بگیرم ، میتونیدم اول برید دکتر تغذیه رژیم غذایی بهتون بده درکنارش ورزشم داشته باشید

تقریبا مثل همیم ولی من اگه روحیم خوب باشه اشتهام خوب میشه ... اگر میتونی باشگاه برو بعدش بیا و چیزای ...

اتفاقا منم روحیم اصلا خوب نیست

ولی این لاغری زیاد هم واقعا زشتم کرده 

سیب زمینی پخته با سس سفید منظورتونه؟؟