2777
2789
عنوان

چاق شدن با معده حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 27 پست
بدنسازی، پیلاتس. بعد ورزشم وقتی رسیدی خونه چیزایی مثل سیب زمینی پخته ،سینه مرغ و ... ، برو باشگاه با ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اتفاقا منم روحیم اصلا خوب نیست ولی این لاغری زیاد هم واقعا زشتم کرده  سیب زمینی پخته با سس سف ...

پس اول صورتت باید تو پور بشه  .... آره سیب زمینی هر شب یکی ابپز کن با سس سفید بخور . یا گاهی سرخ کن و با سس بخور  .  ماکارانی هم خیلی خوبه . 

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته شاید تو دوران بلوغ هستی ؟انشاا بعد اون دوره چاق میشی ولی الان همه دوس دارن لاغر بشن 

۲۴

نه خیلی وقته که گذشتم از اون دوران 

ممنون 

سلام رز صورتی عزیز شما خوب شدین منم خیلی لاغرم بخاطر مشکل معده هم که دارم نمیتونم زیاد غذا بخورم میش ...

سلام عزیزم کمی بهتر شدم . اول باید ببینی مشکل معدت بخاطر چیه . استرست زیاده؟؟ 

شیر خشک بزرگسالان و فست میل استاندارد برای وزن گرفتن خوبه . ولی اول برای درمان معدت اقدام کن و بعدش از متخصص تغذیه کمک بگیر

سلام عزیزم کمی بهتر شدم . اول باید ببینی مشکل معدت بخاطر چیه . استرست زیاده؟؟ شیر خشک بزرگسالان و فس ...

خدارو شکر که بهترین خودتون اینارو مصرف کردین نتیجشو دیدین؟

بله مشکل معده و روده دارم که بیشتر عصبیه و اینکه کیسه صفرامو هم جراحی کردم من از بچگی تپل بودم ولی بخاطر استرس بارداری و از وقتی بچم بدنیا اومد مریض شدم و بشدت لاغر از 75 رسیم به 50 و بعدش انگار معدم کوچیکه شده یذره که غذا میخورم سیر میشم 

انشالله که هر دوتامون خوب بشیم ممنون که وقت گذاشتین و جوابمو دادین

خدارو شکر که بهترین خودتون اینارو مصرف کردین نتیجشو دیدین؟بله مشکل معده و روده دارم که بیشتر عصبیه و ...

ببخشید دیر جواب دادم. انشالله مشکلتون حل بشه عزیزم و به وزن ایده آلتون برسید . شما باید روی روحیتون هم کار کنید چون ریشه خیلی از مشکلات به روحیه ادم برمیگرده . منم وقتی حرصوجوش میخورم و در معرض استرس زیاد هستم لاغر میشم