2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا نترس منم ده سال پیش هایپو اکو داشتم کیستم داشتم چیزی نبود  دور از جون فگر کنم سرطان کلسیفیک ...

فقط زیر بغلام ورم داشت رفتم دکتر نوشت سونوگرافی گفت فیبروکیستیک..فیبروآدنوما توده هایپواکو لنف نود دارم دارم میمیرم 

فقط زیر بغلام ورم داشت رفتم دکتر نوشت سونوگرافی گفت فیبروکیستیک..فیبروآدنوما توده هایپواکو لنف نود د ...

به نظرم که چیز مهمی نیست همه این لغاتو من تو سونو هام ده سال پیش داشتم دردم داشتم عکس سونوتو میتونی بزاری؟

عزیزم به نظرم هیچ چیز خاصی نیست .لنفهات هم به خاطر الرژی یا عفونت باد کردن ،هایپواکو منم دقیقا داشتم داخلش  ،کلسیفوکوسیونم داشتم ‌کیستاتم عین من متعدد .خودشون خوب میشن .به نظر منکه هیچی نیست اصلااا خودتو نگران نکن کاملا درکت میکنم ولی الکی بزرگش کردی استرس نده به خودت .ولی کلا حالا که سونو دادی برو به دکترت نشون بده به منم بگو چی گفت .ولی جوابت عین منه و هیچی نیست

عزیزم به نظرم هیچ چیز خاصی نیست .لنفهات هم به خاطر الرژی یا عفونت باد کردن ،هایپواکو منم دقیقا داشتم ...

خب اگه بخاطر عفونت آلرژی هست چرا نمیره ورمش؟؟شما خوب شدی ازبین رفت کیستهات و لنف هات؟