2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر اسمی انتخاب کنی بعضیا یه ایرادی میگیرن من خودم اینده پسر دار شدم می‌ذارم آرتا

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

واقعا نمیفهمم اونی که دوست دارید بذارید نظر خواهی نمیخواد چون شما هرچی بذارید هرکی یه ایرادی میگیره و میخواد اسم بچه خودشو تحمیل کنه و بگه قشنگه، همینکه قدیمی نباشه و جدید بی معنی هم نباشه کافیه،اسم اصیل ایرانی کم نداریم که هم زیباس هم پرمعنی همیشه هم به روز میمونه چون اصیله،و اسم اصیل با قدیمی فرق داره مثلا منوچهر و تورج قدیمیه ولی آرش و آرمان و آرین اصیله و به نظرم همیشه شیکه و خیلی اسمهای دیگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
پسراولم آریاس. آرمان و آرمین قدیمین

آراد😍

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
من دیگه خسته شدم ، بچم بدنیا اومده هنوز اسم نداره  آرمان ، آرمین و آرتا مدنظرمون بود

آرمان خیلی قشنگه 

اگه بعدا پسر داشته باشم این اسمو میذارم روش 

و به نظرم اصلا هم قدیمی نمیشه چون معنی کاملی داره 

هیچ اسم پسری به نظرم در کنارش قرار نمیگیره!

پسراولم آریاس. آرمان و آرمین قدیمین

آراد و آرین و آریان،آرش،آبتین

اینا همه قشنگن وقدیمی نمیشن😍

[[[توکه مَجازی لاتی ،یه ساله بسته بگیر🫵😂( مهدیار)]👇 مُعافه اعصاب روان ،حوصله بحثم ندارم* من خطرناک نیستم اگه بعضیا نَخارن( نخارید دیگه ناموسا)**👈ببین بی ادبی کنی ما مُخِمون نمیکشه👉***من درمقابل سسشعر گفتناتونم هیچ دفاعی نمیکردم ازخودم ولی الانم دفاعی درکار نیس فقط حمله میکنم کلا حال کردم اَرنجو هجومی ببندم ،سه پنج دو بازی کنم...اینم بذار جیبت ترش کردی خوبه برات🍭
اینی که گفتید یعنی چی  ترجمه بفرمایید 😁

یعنی اسم مشترک دختر و پسر

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
من اتفاقا از اسم خشایار و ایرج خوشم میاد  و خسرو

اونا هم قشنگن. مخصوصا از نظر معنی واقعا خوبن

ولی من از نظر گله کردن یه بچه در آینده اونا رو مثال زدم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خیلی خوب گفتی 😅 آرتا بنظرت از این ریشه در هوا هست یا نه  

آرتا هم اصیله

هم تو اوستا هست هم اسم یه پهلوان ایرانیه

بهتر از این چی؟!

اهورا هم خوبه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه