2777
2789

سلام خانما

به کمک و همفکریتون نیاز دارم.فقط شاید یکم توضیحاتم طولانی بشه ازتون معذرت می خوام.

من شاغلم یه ارگان دولتی با 13 سال سابقه کار و حقوق 10 تومن.همسرم هم کارمند با حقوق تقریبا 9 تومن.

حالا مشکلی که دارم من یه بچه 6 ساله دارم که از 9 ماهگی صبحا جای مادرشوهرم می ذاشتم .حالا مشکلات تربیتی که باهاش داشتم به خاطر دوگانگی تو تربیتش بماند .الان درحال حاضر هم یه جورایی اضطراب جدایی داره و پیش دبستانی که می خواد بره بعد این همه وقت هنوز اذیت می کنه.  

حالا سوالی که من دارم اینه که بچه دومم هم توراهه و سال دیگه به دنیا میاد که خوب بعدش 9ماه مرخص زایمانم و می خوام بعدش مرخص بدون حقوق بگیرم و یا کلا قید کارمو بزنم .مرخصی بدون حقوق هم بگیرم امکانش هست که جای من کسی رو بگیرن و دیگه بعدش نتونم زود برگردم سرکارم و کلا بیکار بشم

درضمن شوهرم هم با تصمیم من موافق نیست که خوب بله پول مفت بهش مزه کرده البته شاید تو این گرئنی حق هم داشته باشه چون حقوق انچنانی نداره

حالا شما به عنوان یک خانم حاضر بودین بااین شرایط کارتونو ول کنید یانه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به شرایط الان نه!!!

الان ک بچه دوم آوردی و بعد مرخصی زایمان و رسیدگی به نوزاد احتمالا مشکلاتی برای بچه اول به وجود بیاد با توجه به شرایطی ک الان گفتی

باید خودت بیشتر انرژی بذاری 

هم سر کار برو چون واقعا ۹ تومن تو این شرایط از پس هزینه های نو زاد و مدرسه و خانه و ...بر نمیاد 

دوم اینکه از سر کار برگشتی تمام انرژیت باید برای بچه ها باشه مخصوصا بچه اول 

ببین من کارمند بودم کارمو رها کردم بعد بچه اما الان میگم برگردم اینکارو نمیکنم شاید چون مشکل خاصی نبود 

اما شما اول تا بچه دوم نیومده اقدام کن برای درمان اضطراب پسرت چون دومی بیاد بدتر میشه 

برا کار هم بذار تو ۹ماهی که مرخصی زایمانته تصمیم بگیر

یکی از مشکلات شاغل شدن خانمها همین عادت شوهر به پول همسر هست 

و از این بابت اون خانمهایی میتونن ازادانه تصمیم بگیرن که شوهرشون کاری به پولشون نداره 

وگرنه شما باید واقعا بتونی ازاد تصمیم بگیری که وقتت رو برای بچه ها بزاری

الانم مجبوری تا ماه های اخر بارداری بری سرکار با این شرایط