2777
2789
عنوان

مامانای قمی بیاید یه لحظه

400 بازدید | 4 پست

میخوام دخترمو ببرم پیش دکتر ایرانی خواه، کسی میدونه چطور میشه ازش نوبت گرفت؟ چهار تا  راه نوبت دهی ازش پیدا کردم توی گوگل که هیچکدوم جواب نمیده

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"
نمی شناسم عزیزم 

فوق تخصص گوارش اطفالن، خودتون کسی رو سراغ ندارید در این زمینه؟ دخترم یبوست شدید شده و ریفلاکس هم داره

شاید فقط عاشق بداند "او" چرا تنهاست.../کامل ترین معنا برای عشق، تنهایی ست! "فاضل نظری"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوق تخصص گوارش اطفالن، خودتون کسی رو سراغ ندارید در این زمینه؟ دخترم یبوست شدید شده و ریفلاکس هم دار ...

من ۲ تا دکتر خوب گوارش می‌شناسم ک خودمم تحت درمانشون بودم اما خب برای بزرگسالان هست برای اطفال نمی‌دونم واقعا 

اولی دکتر صالحی ک تو درمانگاه شبانه روزی ابوالفضل شاه ابراهیم یه روزای خاصی اونجا هست مطب و بیمارستان هم میدونم هست ولی نوبتش خیییلی سخت گیرمیاد و ویزیتش هم معمولا ۲ شب به بعده

یکی دیگه هم دکتر سرکشیکیان هست تو خیابون سپاه اونم خیلی کارش خوب و حرفه ایه 

فوق تخصص گوارش اطفالن، خودتون کسی رو سراغ ندارید در این زمینه؟ دخترم یبوست شدید شده و ریفلاکس هم دار ...

دختر منم یبوست شدید داشت دنبال دکتر هستی ولی اگه میخوای برای همیشه خوب بشه برو راجب تغذیه برای یبوست تحقیق کن  دکتر یک پوماد گرون میده باید از پشت تزریق بشه که هردفعه بچه کلی اذیت میشه بهترین دکتر برامن اینکارو کرد ولی خودم آب انجیر خشک بهش میدم داخل غذاهاش پودر گل محمدی میپاشم بریز داخل نمکدون و سعی  کن همیشه برگه هلو وزردالو والو داشته باشی بخیسون داخل آب جوش و بده آبشو بخوره اگه مواد نمیتونه بخوره و روغن زیتون بریز داخل سالاد اگه بزرگه می‌تونه سالاد بخوره وصبحانه نخوردن مهم ترین دلیل یبوسته  باید همراه کره باشه و نوشابه ماکارونی اش و انار و موز باعث یبوست میش