2777
2789
عنوان

کلاهبردارا رو بشناسید

267 بازدید | 7 پست

خانوما باور کنید هیچ کار آنلاینی وجود نداره ک درآمد داشته باشه

همشون کلاهبردارن

برا شروع ازت پول میگیرن میگن برگشت داده میشه

من تو فراعصر بودم یبار تایپ انجام دادم برا دو دقیقه تاخیر رد کردن

تازه اول فایلو باید بخری بعد انجام بدی

چند نفر رو معرفی کردم اونا هم پیام دادن گفتن کلاهبرداریه و خیلی گله داشتن

منم تو آخرین پیامم یه دعوا افتادم و قطع کردم دیگه

اسکرینشو اگه خواستید میزارم

دینی ک ب مویی بلرزد ب چه ارزد؟🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی چقدر بده منم از تو اینستا یه انلاین شاپ خربد ۵۰۰تومنی کردم البته یه بلاگر که چندین ساله دارمش معرفی کرد منم بعد عمری تصمیم گرفتم اعتماد کنم که سرمو کلاه  گذاشت جالبه به بلاگر گفت فقط واسه من ترسیده بقبه مشکلی نداشتن 😑 

مخصول لاغری بود 

_Fitness.kadhefi@

ایته میجش تو اینستا لطفا اکه میتونید شماها هم ریپورتش کنید زنکیه کلاهبردار این از هرکس بی شرفترن 

وایی چقدر بده منم از تو اینستا یه انلاین شاپ خربد ۵۰۰تومنی کردم البته یه بلاگر که چندین ساله دارمش م ...

چی داره؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چمیدونم  واسه لاغری بود پودر نمیدونم چیه زهر ماهرررر خیلی بی شرفن خیلییی  فکررر گفت قسطی ...

داروو مکمل رو فقط از داروخونه بخرید پول فدای سرت یه وقت آسیب جسمی میزنن غیرقابل جبران

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
داروو مکمل رو فقط از داروخونه بخرید پول فدای سرت یه وقت آسیب جسمی میزنن غیرقابل جبران

اره .پودر لاغری بود چنیدونم . ادم یه لحظه یه کاری میکنه خخخ بعدم تو کار خودت میمونی