2777
2789

من یه مدت شب ها تا صبح بیدار بودم خوابم نمی‌برد مثلا 6 صبح میخوابیدم انقد برام زجر آور بود هرکار کردم درست نمیشد دیگه هم دعا میکردم که خدا کمکم کنه خوابم تنظیم شه. اون مدت من عصر ها ساعت 3 یه شات قهوه اسپرسو میخوردم هر روز و اصلا فکر نمیکردم از قهوه باشه بعد قهوه ام تموم شد نرفتم باز بخرم خوابم خود به خود تنظیم شد فکر میکردم خودبه خود تنظیم شده دیگه 1 اینا میخوابیدم 2 3 ماه خوابم عالی شده بود

امروز( یعنی دیروز ) صبح یه شات اسپرسو خوردم الان باز تا الان خوابم نبرده داشتم فکر میکردم چرا باز تنظیم خوابم به هم  یادم اومد قهوه خوردم صبح

یعنی از اونه؟ 

یعنی یه شات اسپرسو تا این حد میتونه تاثیر بذاره چندین ساعت خوابم نبره؟ مگه میشه؟ 

منم سر شب چایی خوردم

الان شنگولم

کافیینه دیگه وقتی میخوای بیدار نگهت نمیداره

وقتی نمیخوای یه جوری بی خوابی میاره شبو به صبح وصل میکنه😂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم اون مدت که بی خواب شده بودم یه شب بیرون قهوه عربی خوردم خیلیییی تلخ و پرکافیین تر از بقیه قهوه هاس اون روز بیشتر از 24 ساعت بیدار بودم و عذاب کشیدم 

مامانم گفت از قهوه س مسخره کردم گفتم قهوه مگه چه حجمی داره این بلا رو سرم بیاره از چیز دیگس

من ده لیوان قهوه بخورم تایم خوابم میخوابم البته اینم بی تاثیر نیست که صبحا میخوابم  

من اون موقع که خوابم چند ماه به هم ریخته بود تا دیروقت ظهر میخوابیدم حتی چندبار امتحانی زودبیدار شدم که شب خوابم ببره فایده نداشت

بله خصوصا اسپرسو😅

حالا جالبه مدت ها بود قهوه نخورده بودم عصر با همسرم رفتیم اسپرسو خوردیم اون راحت شب خوابید من با اینکه اون روز خسته بودم تا صبح نخوابیدم و معده درد داشتم! اخه من معده م یکم ضعیفه قهوه هم‌ بخاطر کافئین اذیت میکنه 

البته اینم بگم امریکانو همچین اثری نداشت 😅😅😅

من بدون قهوه بیدارم همیشه

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بله خصوصا اسپرسو😅 حالا جالبه مدت ها بود قهوه نخورده بودم عصر با همسرم رفتیم اسپرسو خوردیم اون راحت ...

منم با مامانم قهوه میخوردم اون می‌خوابید ولی من نه 

اینم بگم اون مدت که بی خواب شده بودم یه شب بیرون قهوه عربی خوردم خیلیییی تلخ و پرکافیین تر از بقیه ق ...

بعضیا بیشتر به کافئین حساسه بدنشون اونایی که روزی ده تا چایی میخورن خیلی قهوه اثر نداره روشون اما منم مثل شمام با یه شات قهوه شارژم

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️