2777
2789

سلام دوستان عزیز 

من هر موقع ک کیت میزارم فقط یک خط می افته.

از پاک شدنم بعد پریود گذاشتم تا روز ۱۵ پریود.

۳ ماهه دارم از کیت استفاده میکنم.

دوره پریود ۲۷ روزه هست.

عکس کیت میذارم ببینید.

یعنی من تخمک ندارم؟

پسرم بوی عطر نفست رایحه ی جان من است🩵

سونو بدی بهتره

من اون ماهی ک کیتم مثبت نمیشد رفتم سونو دیدم فولیکول بالغ نداشتم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو بدی بهتره من اون ماهی ک کیتم مثبت نمیشد رفتم سونو دیدم فولیکول بالغ نداشتم

مممنون عزیزم منم گفتم ماه بعد برم سونو آخه این ماه دیگه از تخمک گذاری گذشته.

برنامه های پریودی اینام خوبه روزشو خودش حساب میکنه میگه

الان که گوگل پلی قطع ازش برنامه دان کنم.

میشه اسم برنامه شو بگید؟

الان که گوگل پلی قطع ازش برنامه دان کنم. میشه اسم برنامه شو بگید؟

اره خواهری یکیش تقویم من هست یکیشمimpoگوگل یا بازار بزنی میاره برنامشم خیلی خوبه روزایی که باروری هس و مینویسه روزای تخمک گذاره روزایی که چند روز مونده تا پریودی و ....حتما نصبش کن به دردت میخورن

اره خواهری یکیش تقویم من هست یکیشمimpoگوگل یا بازار بزنی میاره برنامشم خیلی خوبه روزایی که باروری هس ...

خیلی ممنون گلم من ۲۲ سالمه و اولین بار میخوام اقدام کنم واقعا کم تجربم و خیلی استرس دارم. 

حتما دانلود میکنم عزیزم ❤

استرس نداشته باش استرس برا چی اخه

دوست دارم پسر شه استرس گرفتم به خاطر جنسیت برای خودم فرق نداره مامانم چون خودش پسر نداره و اصلا نوه پسر هم نداره اسرار داره من پسر بیارم آرزوشه دوس دارم به آرزوش برسونمش البته شوهرم هم استرس داره میگه فقط سالم باشه میترسه سالم نشه.

انشالله به خواسته دلت برسی فقط روز تخمک گذاری خیلی مهمه نمیدونم مید نی یا نه ولی قبل تخمک و موقع تخمک و بعد تخمک گذاری و ا ر ض ا شدن زن قبل از مرد رو جنسییت خیلی تاثیر داره سرچ کنی خوب به اطلاعاتت اضافه میشه از دکترتم بپرسی راجبش خوب راهنمایی میکنه