2777
2789

من فکر کنم قبلا هم در خوردم خواهرم اینجا صحبت کردم 

خواهرم و دامادمون دعوا و درگیری زیاد داشتن چند بار تا پای طلاق رفتن

دامادمون چتش با دوست دختر سابقش دراومد البته فقط احوال پرسی بود تا اینجا شو می‌دونیم 

خواهرم هم توی دعوا بهش میگه چون خیانت کردی منم خیانت میکنم و ولت میکنم از این حرفا خلاصه گذاشت اون داستان ها

حالا یه مدته مشاور رفتن و خلاصه بین شون بهتر شده ولی خواهرم خونه ما است تا خونشون چند وقت دیگه اماده بشه 

امروز خواهرم کار اداری داشت از بیرون اومد 

دامادمون هم خونمون بود جلو بابام اینا گفت چرا گردنت قرمزه 😐😐😐

مرتیکه عوضی دوبار تکرار کرد خواهرم گفت چه می‌دونم 

رفت جلو آینه 

قرمزی خیلی کم رنگ 

خواهرم به شدت پوست حساسی داره خارش بده قرمز میشه 

این کثافت به خواهرم شک داره 

خلاصه این حرفو که زد رفت 

بابام هم رفت تو اتاقش

این خر غیر مستقیم تهمت ناموسی میزنه 

نمی‌دونم چرا خواهرم تحملش می‌کنه 

حالم بد شد

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دیگه وقتی خواهرت با دهن خودش گفته منم خیانت میکنم میخوای شک نکنه ؟

خب خواهرم خیانت دیده بود 

آدمی که خیانت ببینه ممکنه طرفو بکشه چه برسه از این حرفا بزنه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمِ شک رو خواهرت تو دلش کاشته

همین ک بعد از این حرفش،خواهرت نزد دندوناشو تو دهنش خورد کنه،خوب شک میکنه دیگه

مگه داریم بدتر از همچین تهمتی واسه زن متاهل

شما هم کل حمایتتون این بود،به نشانه اعتراض جمعو ترک کنید؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

این وسط عاشق رفتار بابات شدم😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چه خانواده عجیبی خواهر تون مشکلش با تایپک زدن شما مشکلش حل نمیشه خواهر شما فاتحه اعتماد و زندگی مشتر ...

تاپیک همینجوری زدم عزیزم درد و دل کنم همین

تخمِ شک رو خواهرت تو دلش کاشتههمین ک بعد از این حرفش،خواهرت نزد دندوناشو تو دهنش خورد کنه،خوب شک میک ...

نمی‌دونم والا 

من که هیچی نگفتم سرم تو گوشی بود 

بابام هم نمی‌دونم چرا چیزی نگفت شاید هواسش نبوده 

تاپیک همینجوری زدم عزیزم درد و دل کنم همین

قربونت اینجا هر کسی بر مبنای زندگی و سطح فکری اش نظر میده ممکن حرف هایی بشنویی بیشتر اذیت بشی وگرنه خواهرت اصلا رفتارش و برخوردش درست نبوده داماد تون هم بازخورد بدتر داشته 

نمی‌دونم والا من که هیچی نگفتم سرم تو گوشی بود بابام هم نمی‌دونم چرا چیزی نگفت شاید هواسش نبوده

عزیزم،دامادتون همین چیزا رو میبینه هااااااار میشه

من مجردم،سنمم طوری هست ک ب خودم اجازه بدم با کسی برم تو رابطه

ولی خدا بدونه کسی همچین تهمتی بهم بزنه،شرف واسش نمیذارم

خیلی زور داره داماد،خیانتکار باشه،زبونشم دراز باشه،تهمت هم بزنه

خواهرت با کوتاه اومدنش داره ظلم میکنه ب همتون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

کافر همه را به کیش خود پندارد .از بس خودش اینکارس فک میکنه همه همینن

موافقم