2777
2789
عنوان

یلدا کجایید؟! 😊🌹

231 بازدید | 30 پست

مامانم امسال یلدا نمیگیره !

پدرشوهرم که کلا تو سال هایی که من عروسش بودم یلدا برگزار نمیکنه ، نهایت دعوت کنه یه شام میخوریم و یه کاسه انار 😁

نه بگو بخندی ، نه شادی ای ، نه حافظی ، هیچی ! تازه همه بچه هاشم دعوت نمی کنه ! وضع مالیشم عالیه !

مادربزرگمم خونه ش همه جمع میشن ، ولی اونجا دنگی دونگیه چون جمعیت خیلی زیاده ، به شوهرم بگم کلی حرف میخاد بزنه!

خودمم اصلا دل و دماغ اینکه تو خونه بخام کاری کنم ندارم !

نمیدونم چی کار کنم !

شما برنامه تون چیه!؟؟؟

کاربر قدیمی سایت 🌹

شیفتمه.............سرکارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه‌ای ندارم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یبار یه غلطی کردیم 

گفتیم خونه مادر بزرگ جمع بشیم 

با اینکه همه چیزو خودمون بردیم

از اول تا اخرشو طعنه کشمون کرد

دیگه توبه کردیم

کلا قهر بود روشو کرده بود اونور

حالا چراااا ؟

خوشبحالتون انار دارید اوردید 

من ندارم😐

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
یبار یه غلطی کردیم  گفتیم خونه مادر بزرگ جمع بشیم  با اینکه همه چیزو خودمون بردیم از او ...

وا؟ 😐😐😐

مادربزرگ منم زبون تلخی داره ، هیچ وقت نمی تونم دوسش داشته باشم !

کاربر قدیمی سایت 🌹

لعنت به تابستون تا حالا که هروز بخاطر یه مسئله مالی بابام کلا تو شوک و ناراحتی و استرسم. یلدا و کجای دلم بذارم. هرسال کل خانوادم باهم جم میشیم هرسال خونه یه نفرمون  خواهرا ومادر و پدر ولی امسال فک نکنم. هرروز کار مادرم شده گریه مشکل قلبی داره نگرانشم.