2777
2789
عنوان

یلدا کجایید؟! 😊🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست

دعوتیم خونه خالم چون تولد مامانمه همه فامیل اونجاییم 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

خونه خودمون هستیم فرداش باید برم بیمارستان بستری شم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به  خوش باشید 😊

ممنونمم همچنین عزیزم ♥️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خدا سلامتی بده 🌹

قراره به امید خدا نی نی م دنیا بیاد میشه برااینکه به  سلامتی نی نی م رو بغل بگیرم یه صلوات مهمونم کنید ان شالله بهترینها براتون اتفاق بیفته 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
واقعا خیلی سخته من که اصلا اعتماد به نفس ندارم بخوام با کسی دوست شم    

نمیدونم 

فک کنم منم اعتمادبه نفسم پایینه 

ولی خیلیا هم میگن اولش که منو نمی‌شناختن انگار من خیلی خودم و میگیرم 🥴🥴🥴🥴🥴

خیلی شنیدم اینو 

کاربر قدیمی سایت 🌹