2777
2789
عنوان

کسب درآمد در خانه بدون هزینه اولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 38487 بازدید | 96 پست
یکیتون توضیح بدین دیگه لطفا ،باید چیکار کنیم؟ درآمدش چطوره ؟

لینک تلگرامشو میزارم با ادمین صحبت کنین و بگین میخواین استخدام شین 

بستگی به سطح کاربری و محتوایی که مینویسین تایین سطح میشین برای مثال برای پروژه فعلی 400 کلمه 40 هزار تومان دریافت می‌کنید هرچی بیشتر بنویسید تو روز بیشتر.. البته کیفیت هم خیلی مهمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که متوجه کارتون نشدم 

عزیزم اگه مایل به کار هستید بهتون آیدی  بله و یا روبیکا میدم شما اونجا بهم پیام بدین کامل توضیح میدم  اما بخوام خلاصه بگم مثل تحقیق مدرسه است مثلا من میگم در خصدص گوجه فرنگی باشه شما کل مزیت ها و خصوصیات اون باید بگید اما از زبون خودتون و نباید کپی شده متن گوگل باشه 

عزیزم اگه مایل به کار هستید بهتون آیدی  بله و یا روبیکا میدم شما اونجا بهم پیام بدین کامل توضیح ...

اون یکم سخته حودمون از جایی کپی نکنیم که...

اما آیدی بدین شاید بیشتر توضیح دادین متوجهش بشم

عزیز درآمدش چطورع ؟؟

هر کلمه ۲۰ تومن ۴۰۰ کلمه ای میشه ۸ تومن اما شما بعد یه مدت سریع میشد و روزی کم کم ۱۲ و ۱۳ تا محتوا می تونید بنویسد که میشه روزی ۱۰۰ تومن یا بیشتر به خودتون و پشتکارتون بستگی دار ما شخصی داریم که روزی ۲۰ تا هم تحویل میده 

مرسی عزیزم. تولید محتوایی ک میگی یکم بیشتر توضیحات بدع. درآمدش چطورع ؟؟

درآمد، میزان و نوع محتوایی هست که مینویسی برای مثال تو طرح جدید برای هر 400 کلمه 40 هزار تومن

شما میتونی تو روز یکی بنویسی میتونی 10 تا بنویسی

بقول دوستمون مثل انشاست، به شما عنوان و تگ میدن خرید، قیمت، مشخصات شما باید درباره محصول اطلاعاتی رو سرچ منی و با زبون خودت محتوایی بسازی 

اولش ممکنه سختت باشه ناامید شی حتی ولی میارزه به نظرم مطمئن باش از کارش خواهرم 3 ساله کار میکنه ماهانه تقریبا 5 میگیره منم کنار کار خودم انجامش میدم خیلی نمیتونم ولی تقریبا 1500 دریافتی دارم 

اون یکم سخته حودمون از جایی کپی نکنیم که... اما آیدی بدین شاید بیشتر توضیح دادین متوجهش بشم

عزیزم راحت برعکس فقط نباید عین خود جمله گوگل باشه می تونید از رو گوگل مطاله کنید کمی تغییر بدید به زبان خودتون بنویسید تو برنامه روبیکا Mmmmbbvvc

درآمد، میزان و نوع محتوایی هست که مینویسی برای مثال تو طرح جدید برای هر 400 کلمه 40 هزار تومن شما م ...

خب اخع خانوم میگه باید از خودت مطلب داشع باشی.

من مطلبا رو باید از نت جم آوری کنم بعد با زبون خودم محتوا بنویسم؟؟

اول ثبت نام کنیم بهد بهشون پیام بدیم؟؟

نمیدونم عزیزم پیام بدین مطلع شین از نحوه ثبت نام

یه توضیحم بدم این کار سطح بندی داره اولش از میزان درآمد کمتر شروع میکنین ممکنه محتوی قیمت کمتری داشته باشه بعد بالا میرین با توجه به کیفیت نوشتتون

خب اخع خانوم میگه باید از خودت مطلب داشع باشی. من مطلبا رو باید از نت جم آوری کنم بعد با زبون خودم ...

آره یه سرچی میکنی مطلع میشی که اصن محصول چیه مزایاش چیه بعد با دایره لغات خودت میای همون مطالبو مینویسی