2777
2789

سلام توروخدا کمکم کنید من پسرم بخاطر حساسیت شدید و عفونت بیمارستان گلپایگانی بستریه هشت ماهشه شیرخشک الفامینو پزشک براش تجویز کرده یدونه از بیمارستان خرمی گرفته بودم الان پسرم شیرخشکش تموم شده و گشنشه و گریه میکنه سرم غذایی هم بهش زدن ولی فایده نداره توروبخدا اگه کسی داره بگه به اندازه ۴پیمانه بهم بده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

هیچ داروخانه ای نداره فقط خرمی داره اونم با تایید پزشک میدن که امروز دکتر آقای جعفری نبودن توروخدا کسی میتونه کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیی بگردممم برااش  دیگه هیچ دارو خونه ای نداره؟؟؟؟

نه هیچ داروخانه ای نمیدونم تل صبح چجوری نگهش دارم گفتن غذا نباید چندروزی بهش بدم الان پوره هویج و سیب زمینی دادم ولی تا شیر نخوره نمیخوابه😭

🛑🛑🛑🛑🛑فروش انواع شیر خشک های 🛑🛑🛑🛑🛑

اسید امینه مانند♥♥ نئوکیت ،آلفامینو ♥♥

🔈🔈ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف

🔉🔉🔉انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک گلد ،اس ام ا، پرو اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

🔊🔊🔊🔊انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر مایع پدیاشور پلاس،معمولی ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و ویتاشور و......

🔔🔔انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس،ریلاکتازم

📣📣انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیترومایسین

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

📯انواع تب بر

🔭افزایش چاقی و یا لاغری

📡انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

🏮🏮انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

♣♣♣♣مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر♣♣♣♣

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023

سلام دلم کباب شد برات ان شالله مشکل حل شه 🥲

بیمارستان گلپایگانی نزدیک خونه ما هم هس

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
سلام دلم کباب شد برات ان شالله مشکل حل شه 🥲 بیمارستان گلپایگانی نزدیک خونه ما هم هس

سلام عزيزم ممنونم خداروشكر پسرم حالش خوبه

/🛑🛑🛑🛑🛑فروش انواع شیر خشک های 🛑🛑🛑🛑🛑

اسید امینه مانند♥♥ نئوکیت ،آلفامینو ♥♥

🔈🔈ایرانی اپتامیل اچ ا ،پپتی،پپتی جونیور،نان اچ ا ،اپتامیل پره پی دی اف ،اف ام اس،ببلاک پره مچور،پی دی اف،

کندامیل ال اف

🔉🔉🔉انواع شیر خشک های وارداتی مانند سیمیلاک گلد ،اس ام ا، پرو اپتامیل،گلدن گات،هیپ،لیتل اسلیپ و.......

🔊🔊🔊🔊انواع مکمل های افزایش وزن مانند شیر مایع پدیاشور پلاس،معمولی ،اینفترینی،ریسورس جونیور،پپتامین جونیور،نوترینی درینک،نیدو درب قرمز پدیاشور و ویتاشور و......

🔔🔔انواع داروهای برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... داروی کولیک مانند ایزیکول بیبی،اینفاکول و ساپ سیمپلکس،ریلاکتازم

📣📣انواع انتی بیوتیک های خارجی زیترومکس و ازیترومایسین

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن،قد،ایمنی،مولتی ویتامین،افزایش اشتها و......

📯انواع تب بر

🔭افزایش چاقی و یا لاغری

📡انواع دارو زادیتن .،کروئنو.....

🏮🏮انواع پوره ،سرلاک،پوره ساندیسی،‌پاف،بیسکویت و.....

♣♣♣♣مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر♣♣♣♣

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩۰۹۰۵۶۴۵۰۸۱۳🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

پیج اینستاگرام :.  Babyalergic2023

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371