2777
2789
عنوان

چه جواب محترمانه ای بدم؟

188 بازدید | 17 پست

با یکی از اشناهای دور صحبت میکردیم تو تلگرام

اخرش گفت امیدوار بودم خبر تشکیل زندگی ازت بشنوم.

چی در جواب بگم؟

بگم قسمت نشده!

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نه عزیزم دم به تله ندادم هنوز

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
موقعیتش پیش نیومده 

اره ممنون😅

سنشم زیاده. ذهنم قفل کرد

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

بگو فعلا خودم مایل نیستم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
بگو نه عزیزم دم به تله ندادم هنوز

واقعیت همینه ولی سنش بالاست. نمیشه هرچیزی گفت

بگو فعلا خودم مایل نیستم

بحث ادامه پیدا میکنه و... که چرا؟ بخشی از زندگیه....باید خودمونم تلاش کنیم و..........

بگو انشاالله به دعای خیر شما.

ممنون اینم میگم

بحث ادامه پیدا میکنه و... که چرا؟ بخشی از زندگیه....باید خودمونم تلاش کنیم و..........

بله ولی بگی هم موقعیتش پیش نیومده باید منتظر حرف و حدیث هم باشی دیدم که میگم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081