تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک مقدار آب لیموی تازه و نصف فنجان آب گرم رو قاطی کنید بهش بدین زود خوب میشه
+ما در نینیسایت ازیک برابری استفاده میکنیم و هممونبرابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند میخواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند. نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!
عزیزم از عطاری ی گیاهی هست اسمش تیخار یا تیغال هسن بگیر خییییلی عالیه دوسه روز بهش بدی کامل قطع میشه منم باور نمیوردم تا خودم استفاده کردم بگیر پودرش کن بریز رو اب جوش روزی دوسه بار بخوره
بخور اصلی ترین درمان سرفه اس بخور سرد البته ، دختر من با همین خوب شد ، بجای دارو میخوای مواد عادی رو هم امتحان کن پسرخاله ی منم به شدت سرفه داشت مامانش میگه پیاز رو رنده کرده آبسوگرفته و به زور داده بخوره میگه همونجا سرفه اش برطرف شد ، اب لیمو و عسل و زنجبیل و اب جوشم قاتی کن بذاره کنارش هرازگاهی یکمی بخوره
عسل خالی نه گلم اینایی گفتم رو قاطی کن من انقدر سرفه خشک میزدم با اینا خوب شدم فقط
+ما در نینیسایت ازیک برابری استفاده میکنیم و هممونبرابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند میخواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند. نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!