2777
2789
عنوان

پسرررم خفههههههه شد از سرفه

441 بازدید | 41 پست

😭😭😭😭دوروزه یه بند داره سرفه میکنه بدون وقفه سرم داره میترکه چیکار کنم من اخه سه ماهه داره سرفه میکنه روزایی که خلطی هست سرفه هاش کمتره اما روزایی که مثله این دوروز زیاده خشکه سرفه هاش لوراتادین کتوتیفن مونته لوکاست داروهای گیاهی به ختمی عناب دارچین بارهنگ نشاسته اسپری هاش فلوتیکازون سالبوتامول شربت گیاهی زوفا هیچی فایده نمیکنه شربت سودوافدرین دیگه خستم هردکتری میبرم سر در نمیاره از صبح دارم گریه میکنم چیکار کنم اخه 

بخور سرد بذار و قطره منتول بریز رو بالشش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو قاشق غذاخوری عسل

یک مقدار آب لیموی تازه و نصف فنجان آب گرم رو قاطی کنید بهش بدین زود خوب میشه

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!

عزیزم از عطاری ی گیاهی هست اسمش تیخار یا تیغال هسن بگیر خییییلی عالیه دوسه روز بهش بدی کامل قطع میشه منم باور نمیوردم تا خودم استفاده کردم بگیر پودرش کن بریز رو اب جوش روزی دوسه بار بخوره

بخور اصلی ترین درمان سرفه اس بخور سرد البته ، دختر من با همین خوب شد ، بجای دارو میخوای مواد عادی رو هم امتحان کن پسرخاله ی منم به شدت سرفه داشت مامانش میگه پیاز رو رنده کرده آبسو‌گرفته و به زور داده بخوره میگه همونجا سرفه اش برطرف شد ، اب لیمو و عسل و زنجبیل و اب جوشم قاتی کن بذاره کنارش هرازگاهی یکمی بخوره 

سلام 

بچه های منم این مشکلو دارن خیلییی سرفه میکنن و تقریبا همه داروهای شما رو استفاده کردم.بچه ات چند سالشه؟؟

یه شربت مورد هست که از عطاری گرفتم برای عفونت ریه و درمان سرفه هست به مرور بهتر شدن

باور میکنی یک کیلو عسل خورده

عسل خالی نه گلم اینایی گفتم رو قاطی کن من انقدر سرفه خشک میزدم با اینا خوب شدم فقط

+ما در نی‌نی‌سایت‌ از‌یک‌ برابری‌ استفاده میکنیم‌ و‌ هممون‌برابریم. _یو لای؟؟؟ +آی دونت نو؛لای؟؟نوووووو   +بیکاز کسانی که من را گزارش می زنند می‌خواهند بین من و نی نی یار نفاق برپا کنند.                  نی نی یار جان،دورت بگردم به کاربریم رحم کن دیگه شماره ندارم که بیاممممم!