2777
2789
عنوان

این پسره توی دانشگاه چشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 58 پست
برین بهش عزیزم  صبر چیه تحمل چیه  ی دفعه دیگ گوه خوری کردن برگرد بهش جلو همه ضایعش کن بگ ...

ممنونم گلم حتما میگم ولی یه بار یه چی بهش گفتم کل دخترای کلاس وحشی شدن قشنگ شانس آوردم استاد اومد 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
فکر کنم کوچولو و ریزه میزه هستی واسه همین دستت انداخته

آره برای همینه فکر کنم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اصلا برات مهم نباشه چ آدم بی شخصیتی آب میریزه روت مگه باهاش شوخی داری؟

کاریش ندارم داشتم برای خودم یادداشت میکردم یه چیزی رو

میاد داخل لیوان آب میکنه میریزه روی من میاد زمین لیز میکنه با مخ خوردم زمین کلی کار میکنه حرصم و در ...

واااا😐😐😐نمیتونی به حراست دانشگاه بگی؟

من با اینکه خیلی پایم و با همه دوستم حتی کسایی که میخوان اذیتم کنن جرات نمیکنن ازینکارا کنن یا بگن بالا چشمت ابروعه در عین حال مهربون ترین ادمی هستم که تو زندگیشون دیدم😁🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چ دخترای عنی کلاستون داره یعنی با هیچ کدوم دخترا صمیمی نیستی طرف تو را بگیره

نه کسی باهام دوست نیست بخاطر اینکه پسره باهام لجه

دیگه چه عجله ای بود جهشی بخونی عزیزم😅

نخواستم بخونم خانوادم مجبورم کردن وگرنه راضی بودم از کلاسام

واااا😐😐😐نمیتونی به حراست دانشگاه بگی؟ من با اینکه خیلی پایم و با همه دوستم حتی کسایی که میخوان ا ...

جراتش رو ندارم که دختراش وحشین معلوم نیست چیکارم میکنن😐💔

یکی دو سال که این حرفارو نداره ینی همه بومین تو کلاس؟!

چرا داره...

نه خب منظورش این بود که تو شهر دیگم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما