سلام دوستان من ترم 3 هستم 17 سالمه راستش من جهشی خوندم برای همین زود رفتم دانشگاه دانشگاهم اصفهانه رشتم هنر من انتقالی گرفتم و اومدم به این دانشگاه ولی یه پسره توی کلاس هست که همش اذیتم میکنه فقط با من اینجوریه یه هفته ای میشه اومدم به این دانشگاه از همون روز اول یه روز خوش برام نزاشته همش کرم میریزه حرصم و در میاره اولش سعی کردم نشون بدم برام مهم نیست ولی اینقدر حرص میده دلم میخواد بزنم توی سرش😑کل دخترای کلاسم سمت اونن همش غش و ضعف میرن براش قیافش خوبه خدایی ولی متنفرم ازش اینقدر اذیتم میکنه حتی سر کلاس اونسری خواستم برم بزنمش هیف که استاد سر کلاس بود بنظرتون چه مرگشه؟😶💔فردا هم باید باز ببینمش😑
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میاد داخل لیوان آب میکنه میریزه روی من میاد زمین لیز میکنه با مخ خوردم زمین کلی کار میکنه حرصم و در ...
واااا😐😐😐نمیتونی به حراست دانشگاه بگی؟
من با اینکه خیلی پایم و با همه دوستم حتی کسایی که میخوان اذیتم کنن جرات نمیکنن ازینکارا کنن یا بگن بالا چشمت ابروعه در عین حال مهربون ترین ادمی هستم که تو زندگیشون دیدم😁🤣
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما